Vacature Training & Projecten


Deze vacature is inmiddels ingevuld.

Bekijk hier de openstaande kantoorvacatures


Trainingen & Projecten

Vacature op kantoor

TeamAnimation bestaat sinds 2010 en elk jaar leveren wij op bijna 200 campings in Frankrijk, Italië, Spanje én Nederland een animatieservice. Per direct zoeken wij een collega die zich bezig houdt met de trainingen en andere projecten. Jouw doel: jaarlijks 400 collega's de animatietraining van hun leven bieden en zorgen dat de vaste projecten (zoals onze Lennyclub en animatiepakketten) probleemloos verlopen. Naast TeamAnimation hebben we ook nog Blogs4Travel. Werken bij TeamAnimation betekent automatisch Dream4Kids steunen!


Wat je zoal doet …

  • Je bent operationeel verantwoordelijk voor de animatietrainingen
  • Je beheert projecten als onze Lennyclub
  • Je houdt het overzicht over onze Sfeermakers. Dit zijn extra activiteiten op parken in Nederland


Wie worden jouw collega's?

Je hebt voor de trainingen veel te maken met Daan. Hij denkt de trainingen uit en samen vertalen jullie dit naar een goed draaiboek. Vervolgens zorg jij ervoor dat alle spullen er zijn, het draaiboek goed wordt uitgevoerd en dat de trainers op jouw overzicht kunnen bouwen. 

Ook werk je veel samen met Richard en Jeroen, eigenaren van TeamAnimation. Zij nemen je mee in het verhaal van bijvoorbeeld de Lennyclub. Dit is een project waar we met onze mascotte en daaromheen een volledige thematisering voor nóg leukere animatie gaan zorgen. 

Natuurlijk werk je ook samen met collega's van recruitment, administratie, Blogs4Travel en relatiemanagement. We zitten bij elkaar op kantoor!

Wil je meer weten?


Vacature Training & Projecten


Dan moet je bij Richard zijn!
Bellen: 085 029 8885
Mailen: richard@teamanimation.nl

Vacature Training & Projecten Vacature Training & Projecten Vacature Training & Projecten

Wie je bent en wat je krijgt

Wanneer je het leuk vindt om in een jong team te werken, waarvan de meesten in een ver of minder ver verleden hebben gewerkt als entertainer, dan is deze plek voor jou! Je hebt zelf ook als entertainer in Nederland of buitenland gewerkt en snapt dus helemaal wat we doen! Je snapt hoe je een project moet leiden en je houdt van een goed overzicht. Dan komt het helemaal goed!

Natuurlijk krijg je geld aan het einde van de maand. Afhankelijk van jouw ervaring komen we samen tot een net salaris. Van ons krijg je ook een reiskostenvergoeding, laptop en telefoon. Tenslotte zijn we fan van taart en is gezelligheid gegarandeerd. 

Dit wil ik!

Stuur een mailtje naar Richard (richard@teamanimation.nl). In de mail lezen we natuurlijk graag wie je bent en wat je allemaal kan. Een CV is daarom handig, maar doe het op jouw manier! Bel zeker even wanneer je nog meer wil weten over de vacature. Alle gegevens zie je rechtsboven op de pagina. 

Deze vacature staat open tot en met 16 oktober 2019.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.