Projectmanager Team4Events

Werken bij het leukste bedrijf van Nederland, binnen een nieuwe start-up constructie? Voor ons nieuwe eventbureau Team4Events zijn we op zoek naar iemand die de hele kar gaat trekken.

Per 1 juni / In overleg

HBO / WO werkplek

Eventmanagement, Marketing, Business & Management

Deze vacature is gesloten

Check snel onze andere vacatures

Team4Animation bestaat sinds 2010 en elk jaar leveren wij op 150 campings in Frankrijk en Italië een animatieservice. Nu hebben we iets nieuws: Team4Events. Als projectmanager ga je ondernemen in ‘jouw’ nieuwe start-up. De basis staat er al, nu moeten er gebouwd worden!

Omdat we elk jaar zo’n 240 jongeren aannemen om een zomer te werken in het buitenland, we ze trainen, coachen en begeleiden, máár ze uiteindelijk maar 2 maanden voor ons werken, hebben we ons nieuwe bedrijf opgericht. Via Team4Events bieden we opdrachtgevers de crème-de-la-crème van de Nederlandse studenten: hoogopgeleide jongeren met bewezen skills in entertainment, die hard werken en niet gauw opgeven.

De uitdaging? Team4Events is nieuw. Dat betekent dat je de komende tijd nog hard aan de slag moeten om opdrachtgevers te overtuigen. Daarom bestaat een belangrijk deel van je werk uit acquisitie plegen. Niet alleen de sales gesprekken (bellen), maar ook: pitchen, voorstellen uitbrengen, uitdagingen aangaan! Opdracht binnen? Dan verzorg je ook het opzetten en begeleiden van het event zelf. Het wordt dus helemaal jouw ding.

Onze vorige start-up was Team4Animation. Nu een bedrijf met 240 zomermedewerkers, 10 vaste krachten, en het grootste animatiebedrijf in Frankrijk, waar je zo nu en dan ook ondersteunt om ook daar je kennis op te doen.  We weten dus waar jij aan begint. Je leert bij ons ondernemen, maar jij gaat ons ook veel leren.

Naast de sales, accountmanagement, planning en operationele uitvoering heb je nog genoeg andere werkzaamheden: je overlegt regelmatig met directeur Richard en Operationeel Manager Jeroen over de te varen koers. Je verstuurt facturen en betaalt medewerkers uit. Je werkt vanuit een begroting en hebt vooral een stuurlijst met uitdagende doelstellingen.

Zit jij al klaar om aan te sluiten? Klaar voor een baan met veel verantwoordelijkheid? Klaar om keihard te werken en regelmatig met de slappe lach op kantoor te zitten? Reageer dan snel!

Deze vacature sluit op woensdag 3 mei 2017. Je solliciteert door Jeroen je motivatie en CV te mailen. Z’n contactgegevens staan hiernaast.

 • Dit verwachten we van jou

  • Je wil bouwen aan een nieuw bedrijf
  • Je hebt een relevante opleiding of ervaring
  • Je gaat geen sales-gesprek uit de weg
 • Dit krijg je van ons

  • Marktconform salaris
  • Alle tools om je werk te kunnen doen
  • Een werkplek binnen een jong (25 gemiddeld) team

Wil je meer weten?
Dan moet je bij Jeroen zijn!

Bellen: 085 029 8885 / 0611641848
jeroen@team4animation.nl

In beeld

Sollicitatieprocedure

Zo weet je precies waar je aan toe bent…

Solliciteren

Dat doe je door een mailtje te sturen waarin je je voorstelt. Kom je er niet uit? Dan bel je ons gewoon op.

Bellen

Binnen een paar dagen krijg je van ons een telefoontje. Even kennis maken. Klikt ‘t? Dan plannen we een gesprek in.

1e gesprek

Je komt bij ons langs in Woerden. Jij ziet ons en wij zien jou. Alle ins en outs gaan we bespreken. Ook de voorwaarden komen aan bod.

2e gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we de puntjes op de I zetten. Daarna maken we allebei de keuze of je het contract krijgt en tekent.