Programma’s, planning en begeleiding

Jij regelt het wel in deze functie. Animatieprogramma’s bouwen, iedereen met de goede collega’s en parken matchen én in het seizoen campings bezoeken om de kwaliteit op standje maximaal te zetten. Heb jij die unieke combinatie en ben je dus creatief én organisatorisch een talent? Lezen maar!

Wij zijn Team4Animation. We bestaan sinds 2010 en iedere zomer zorgen we voor animatieteams op zo’n 150 campings in Frankrijk, Italië en Spanje. We zoeken deze animateurs in Nederland en zodra ze worden aangenomen bieden we ze een training en begeleiden we ze in de zomer. Naast Team4Animation hebben we ook nog Team4Events en Blogs4Travel. Werken bij Team4Animation betekent automatisch Dream4Kids steunen!

Maar… aan dit verhaal voegen we per 1 januari 2019 iets toe! Per die datum hebben we namelijk Animatiewerk.nl overgenomen en worden we dus ook actief op de Nederlandse markt en dus helpen we deze zomer ook zo’n 40 campings en vakantieparken in Nederland met de allerbeste animatieteams en programma’s.

Om dit allemaal in goede banen te leiden zoeken we een nieuwe collega die zich het huidige team kan ondersteunen met het maken van animatieprogramma’s, de planning en de begeleiding van de entertainers. Wat houdt dit in? Dat jij de animatieprogramma’s origineel en passend bij alle parken samenstelt, zowel in Frankrijk als in Nederland. Je zorgt er ook voor dat de planning van alle entertainers vlekkeloos verloopt. Wie staat waar en waarom? Jij weet het en ligt er ook wakker van. Iedereen is gematcht met het goede park in Nederland en staat daar dan ook op tijd. In de zomer begeleid je een deel van de entertainers in Nederland, zodat de kwaliteit altijd op standje maximaal staat.

Waar ben ik straks trots op?

  • De animatieprogramma’s die worden uitgevoerd op de camping zijn door jou gemaakt. Jij snapt animatiewerk en kan dit goed organiseren. Je ziet alle entertainers jouw programma uitvoeren en krijgt daar een enorme glimlach van. 
  • Je hebt straks voor ieder park in Nederland bedacht wie er komt werken. Iedere entertainer weet waar ze moet zijn, staat er op tijd en het team voelt elkaar feilloos aan.
  • Gaat er een keer iets niet helemaal zoals verwacht, dan fix jij dit tijdens het seizoen in je functie van begeleider.

Hoe ziet mijn toekomst bij Team4Animation er dan uit?
Je gaat dit seizoen aan de slag met de programma’s, planning en begeleiding. Het is ook het eerste jaar dat wij in Nederland actief zijn, dus er komen nog kansen genoeg als jij laat zien wat je kan. Misschien werk jij ooit wel als manager animatie Nederland. 

Pas ik dan bij deze vacature?
We vinden het belangrijk dat je werkt en denkt op een HBO niveau. Daarmee bedoelen we dat je zaken voorziet en daarop kunt anticiperen. Verder is jouw Nederlands op orde, zowel mondeling als schriftelijk. We vinden het belangrijk dat je weet wat animatiewerk inhoudt en je hebt een streepje voor als je al eens voor Team4Animation of Animatiewerk.nl hebt gewerkt. Bij elke probleem verzin jij moeiteloos een oplossing en je kan empathie opbrengen bij zowel een campingeigenaar als een animateur. Je werkt liever in een team dan alleen en verder is organiseren, plannen en aansturen helemaal jouw ding. 

Even praktisch: ons kantoor is in Woerden. De afstand tot je werk moet wel leuk blijven. Denk dan aan de lijn Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam. 

Wat krijg ik er dan voor terug?
Een marktconform (junior) salaris in het eerste jaar, eindejaarsuitkering en 25 vrije dagen. Maar nog belangrijker: je bent vier of vijf dagen in de week bij ons op kantoor. Je gebruikt uiteraard een laptop, je krijgt een telefoon(vergoeding), reiskostenvergoeding en een enorm mooi toekomstperspectief (ook in salaris) – zoals je hierboven al hebt gelezen. De datum van je eerste werkdag komen we nog overeen, maar zal media februari 2019 zijn.

Dit wil ik!
Stuur een sollicitatiebrief + CV naar Jeroen (jeroen@team4animation.nl).

Deze vacature staat open tot en met 31 december 2018. 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Wil je meer weten?
Dan moet je bij Jeroen zijn!

Bellen: 085 029 8885
jeroen@team4animation.nl

Sollicitatieprocedure

Zo weet je precies waar je aan toe bent…

Solliciteren

Dat doe je via onze website. Kom je er niet uit? Dan bel je ons gewoon op.

Bellen

Binnen een paar dagen krijg je van ons een telefoontje. Even kennis maken. Klikt ‘t? Dan plannen we een gesprek in.

Gesprek

Je komt bij ons langs in Woerden. Jij ziet ons en wij zien jou. Alle ins en outs gaan we bespreken. Dit is ‘hét’ sollicitatiegesprek!

Deal or no deal?

Je hoort snel over een tweede gesprek en/of een test. Daarna krijg je een aanbod!