Junior operationeel manager Team4Animation

Regel jij altijd alles van A-Z?  Neem jij verantwoordelijkheid en ga jij voor kwaliteit? In deze functie gebeurt er niets zonder dat jij het weet. Je leest zeker even verder wanneer je wil doorgroeien naar een volledig operationeel manager bij Team4Animation. 

Wij zijn Team4Animation. We bestaan sinds 2010 en iedere zomer zorgen we voor animatieteams op zo’n 150 campings in Frankrijk, Italië en Spanje. We zoeken deze animateurs in Nederland en zodra ze worden aangenomen bieden we ze een training en begeleiden we ze in de zomer. Naast Team4Animation hebben we ook nog Team4Events en Blogs4Travel. Werken bij Team4Animation betekent automatisch Dream4Kids steunen!

We zijn op zoek naar een junior operationeel manager. Wat houdt dit in? Dat jij van A tot Z alles regelt! Een functie waarin je kunt groeien in verantwoordelijkheid over de kwaliteit van wat wij doen. Er gebeurt niets zonder dat jij het weet! In september beginnen we alweer met de voorbereidingen voor de zomer van 2019, want voordat het zomer is, is er al veel gebeurd. Samen met het team zorg jij dat deze voorbereidingen vlekkeloos verlopen.

Waar ben ik straks trots op?

  • Onze online- en praktijktrainingen zijn door jou een succes. Deze zijn dus goed voorbereid: Je zorgt voor een goed team trainers en de invulling en uitvoering van de training is top geregeld. Uiteindelijk heb je zelf nagedacht hoe het iedere training nóg beter kan.
  • Campings die voor ons premium label Lenny de Vos hebben gekozen, zijn voorzien van alles dat zij nodig hebben om het seizoen te laten slagen.
  • De administratie en facturatie is mede door jou helemaal op orde.
  • De animatieprogramma’s die worden uitgevoerd op de camping zijn door jou gemaakt. Jij snapt animatiewerk en kan dit goed organiseren.
  • Jij weet precies wat er speelt tijdens de zomer, doordat jij met je collega’s van recruitment en verkoop bezig bent geweest om goede matches te maken. Tijdens de zomer stuur jij vanuit Frankrijk een team regiomanagers aan en zie jij altijd oplossingen.

Hoe ziet mijn toekomst bij Team4Animation er dan uit?
Je start als junior. Doorgroeien is dan logisch. Het eerste jaar word je begeleid door Jeroen en leer je de kneepjes van het vak. We willen dat je steeds meer keuzes zelf gaat maken en ons hele proces / seizoen overziet. Wanneer je dat in de vingers hebt, krijg je steeds meer verantwoordelijkheden binnen je werk én over het team.

Pas ik dan bij deze vacature?
We vinden het belangrijk dat je werkt en denkt op een HBO niveau. Daarmee bedoelen we dat je zaken voorziet en daarop kunt anticiperen. Verder is jouw Nederlands op orde en spreek je een woordje Frans. We vinden het belangrijk dat je weet wat animatiewerk inhoudt en het liefste heb je natuurlijk al eens gewerkt voor Team4Animation. Je werkt liever in een team dan alleen en verder is organiseren, plannen en aansturen helemaal jouw ding.

Even praktisch: ons kantoor is in Woerden. De afstand tot je werk moet wel leuk blijven. Denk dan aan de lijn Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam. Daarnaast moet je het leuk vinden om dus vijf trainingsweekenden te organiseren en zo’n twee maanden per jaar (juli en augustus) in het buitenland te zijn waar je buiten kantoortijden uiteraard ook bereikbaar bent om problemen op te lossen!

Wat krijg ik er dan voor terug?
Geld (een indicatie is €1800) in het eerste jaar, eindejaarsuitkering en 25 vrije dagen. Maar nog belangrijker: je bent vijf dagen in de week bij ons op kantoor. Je gebruikt uiteraard een laptop, je krijgt een telefoon(vergoeding), reiskostenvergoeding en een enorm mooi toekomstperspectief (ook in salaris) – zoals je hierboven al hebt gelezen. De datum van je eerste werkdag komen we nog overeen, maar zal rond oktober 2018 zijn. 

Deze vacature staat open tot en met 18 juni 2018. 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deze vacature is verlopen

Wil je meer weten?
Dan moet je bij Jeroen zijn!

Bellen: 085 029 8885
info@team4animation.nl

Het is meer dan een kantoor…

  • We hebben prima secundaire voorwaarden. Van laptop tot voetbaltafel.
  • We zijn ondernemers. Team4Animation is ‘start-up-af’, maar we beginnen net met Team4Events en Blogs4Travel. Werk aan de winkel en we zitten te wachten op jouw input!
  • Het kantoor ligt lekker centraal, in Woerden (15 minuten reizen vanaf Utrecht CS).
  • We vragen alleen soms een stukje taart. Sowieso op je eerste werkdag en alle gelegenheden dat er iets te vieren is. In ruil daarvoor kom je soms met buikpijn van het lachen thuis.

Sollicitatieprocedure

Zo weet je precies waar je aan toe bent…

Solliciteren

Dat doe je via onze website. Kom je er niet uit? Dan bel je ons gewoon op.

Bellen

Binnen een paar dagen krijg je van ons een telefoontje. Even kennis maken. Klikt ‘t? Dan plannen we een gesprek in.

Gesprek

Je komt bij ons langs in Woerden. Jij ziet ons en wij zien jou. Alle ins en outs gaan we bespreken. Dit is ‘hét’ sollicitatiegesprek!

Deal or no deal?

Je hoort snel over een tweede gesprek en/of een test. Daarna krijg je een aanbod!