Vacature HR & Administratie


Deze vacature is inmiddels ingevuld

Bekijk hier de openstaande kantoorvacaturesHR & Administratie

Vacature op kantoor

TeamAnimation bestaat sinds 2010 en elk jaar leveren wij op bijna 200 campings in Frankrijk, Italië, Spanje én Nederland een animatieservice. Per direct zoeken wij een administratief talent met feeling voor HR. Jouw doel: jaarlijks 400 collega's foutloos van sollicitatie tot uitbetaling en evaluatie verwerken en zorgen dat we geen factuur te laat betalen. Naast TeamAnimation hebben we ook nog Blogs4Travel. Werken bij TeamAnimation betekent automatisch Dream4Kids steunen!


Wat je zoal doet …

  • Je zorgt voor de administratieve verwerking van aangenomen entertainers
  • Je zorgt voor een correcte loonadministratie (kantoor & entertainers)
  • Je helpt ons mee om up-to-date te blijven in de wereld van HR
  • Je boekt facturen in en zorgt dat we geen factuur te laat betalen. Houden we niet van!
  • Check Check Dubbelcheck. Je controleert structureel de administratie op aandachtspunten


Wie worden jouw collega's?

Je werkt veel samen met jouw collega's van recruitment (Dionne en Manon). Nadat zij een nieuwe entertainer hebben aangenomen neem jij de opvolging van hen over. Denk bijvoorbeeld aan de contracten, legitimatie van entertainers en uitnodigen voor de training. Ook heb je een signaalfunctie. Stuurt iemand zijn/haar contract steeds maar niet terug? Dan lossen jullie dit samen op. 

Ook werk je veel samen met Richard en Jeroen, eigenaren van Jobs4Leisure. Je wordt door hen ingewerkt om werkzaamheden over te nemen op het vlak van financiële en personeelsadministratie. Ook spreken we HR vraagstukken door en kijken we samen hoe we dit kunnen verwerken in jouw werkzaamheden.

Om je heen werken collega's van relatiemanagement, training en Blogs4Travel waar je ongetwijfeld ook eens mee samen zal werken. 

Wil je meer weten?


Vacature HR & Administratie


Dan moet je bij Richard zijn!
Bellen: 085 029 8885
Mailen: richard@teamanimation.nl

Vacature HR & Administratie Vacature HR & Administratie Vacature HR & Administratie

Wie je bent en wat je krijgt

Wanneer je het leuk vindt om in een jong team te werken, waarvan de meesten in een ver of minder ver verleden hebben gewerkt als entertainer, dan is deze plek voor jou! Voor jou is een structuur en een perfecte administratie een heerlijk gevoel. Wanneer je beschikbaar bent in de maanden juli en augustus is dat een pré. 

Natuurlijk krijg je geld aan het einde van de maand. Afhankelijk van jouw ervaring komen we samen tot een net salaris. Van ons krijg je ook een reiskostenvergoeding, laptop en telefoon. Tenslotte zijn we fan van taart en is gezelligheid gegarandeerd. 

Dit wil ik!

Stuur een mailtje naar Richard (richard@teamanimation.nl). In de mail lezen we natuurlijk graag wie je bent en wat je allemaal kan. Een CV is daarom handig, maar doe het op jouw manier! Bel zeker even wanneer je nog meer wil weten over de vacature. Alle gegevens zie je rechtsboven op de pagina. 

Deze vacature staat open tot en met 16 oktober 2019.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.