Stage HR en Recruitment

Wil je op een andere manier leren kijken naar HR en recruitment? Geen mainstream stage waar je in een vastgesteld proces werkt, maar zelf met goede ideeën komen? Wij zitten er klaar voor!

september 2018 tot januari 2019

HBO / WO stage

HRM, MER, ORG.Wetenschappen etc.

Team4Animation bestaat sinds 2010 en elk jaar leveren wij op 150 campings in Frankrijk en Italië een animatieservice. Het belangrijkste aan deze service is het beste, meest enthousiaste en leukste animatiepersoneel met de grootste talenknobbels. Oh, en ze moeten ook nog lang beschikbaar zijn in de zomer.

Die mensen komen niet aanwaaien. Van oktober tot de zomer zijn we druk bezig met campagnes en strategieën te ontwikkelen en uit te voeren. Zo af en toe een feestje, voorlichtingen, presentaties op scholen en heel, heel veel online marketing. Uiteindelijk is het doel zo’n 2500 sollicitanten binnen te slepen waarvan we er elk jaar ongeveer 170 aannemen (+50 oud-medewerkers die terugkomen).

Jij gaat hiermee helpen. Dat betekent meedenken en veranderen van onze processen. Waar zit die doelgroep? Hoe drukken we op de juiste knoppen om die mensen bij ons te laten solliciteren?

Recruitment is net marketing. Dit gaan we je leren! Wij pakken recruitment op een eigenzinnige manier op, want we willen ervoor zorgen dat onze sollicitanten én medewerkers van ons houden. Dat begint bij onszelf, want we moeten alleen die collega’s aannemen die wij ook leuk vinden. Je leert werken met Facebook marketing, Google Adwords en leert Google Analytics begrijpen. Hoe gaan we het volgende week nog beter doen?

Zit jij al klaar om aan te sluiten? Heb jij zin om tijdens je stage veel verantwoordelijkheid te krijgen? Reageer dan snel!

Solliciteer direct

Wil je meer weten?
Dan moet je bij Jeroen zijn!

Bellen: 085 029 8885
info@team4animation.nl

In beeld

Sollicitatieprocedure

Zo weet je precies waar je aan toe bent…

Solliciteren

Dat doe je via onze website. Kom je er niet uit? Dan bel je ons gewoon op.

Bellen

Binnen een paar dagen krijg je van ons een telefoontje. Even kennis maken. Klikt ‘t? Dan plannen we een gesprek in.

Gesprek op kantoor

Je komt bij ons langs in Woerden. Jij ziet ons en wij zien jou. Alle ins en outs gaan we bespreken. Dit is ‘hét’ sollicitatiegesprek!

Deal or no deal?

Tijdens het gesprek hoor je wanneer je weer van ons hoort. Natuurlijk willen we er allebei nog even goed over nadenken. Deal or no deal?