Recruiter


Deze vacature is inmiddels ingevuld! 

Bekijk hier de openstaande kantoorvacatures


Recruiter

Vacature op kantoor

TeamAnimation bestaat sinds 2010 en elk jaar leveren wij op bijna 200 campings in Frankrijk, Italië, Spanje én Nederland een animatieservice. Per januari 2020 zoeken wij een recruiter met een dosis lef en overtuiging, die de allerleukste entertainers voor zich weet te winnen! Naast TeamAnimation hebben we ook nog Blogs4Travel. Werken bij TeamAnimation betekent automatisch Dream4Kids steunen!


Wat je zoal doet …

  • Met up-to-date vacatures maak je potentiële entertainers blij!
  • Je vindt ieder jaar weer zo'n 400 entertainers.
  • Iedere dag screen je sollicitanten, heb je gesprekken en deel je het T4A virus!
  • Samen met je collega's match je de entertainer aan de beste camping.
  • TeamAnimation is nooit af. Iedere dag probeer je het proces weer wat beter te maken.
  • Deze zomer werk jij in juli en augustus als regiomanager


Wie worden jouw collega's?

Je hebt een directe collega recruiter: Dionne. Samen hebben jullie hetzelfde doel.

Je werkt veel samen met Marie-Cécile, Tom en Rodin. Zij zijn relatiemanagers en hebben het contact met de campings in Nederland en Frankrijk. Samen zorgen jullie ervoor dat de juiste entertainers op de juiste campings aan de slag gaan. 

Ook werk je samen met jouw collega's van Blogs4Travel, zij verzorgen onze online marketing. Met Richard en Jeroen, eigenaren van TeamAnimation, spar je vaak om steeds weer met nieuwe ideeën te komen. 

Wil je meer weten?


Recruiter


Dan moet je bij Jeroen zijn!
Bellen: 085 029 8885
Mailen: jeroen@teamanimation.nl

Recruiter Recruiter Recruiter

Stiekem zelf ook nog entertainer? 

In deze functie is het belangrijk dat je niet bang bent om op het podium te springen, de telefoon te pakken en héél veel mensen te zien. Je maakt potentiële entertainers enthousiast, door zelf enthousiast te zijn. 


Wie je bent en wat je krijgt

Al een seizoen animatiewerk gedaan? Dat is een pré. Daarnaast spreek je een redelijk woordje Frans, zodat je het Frans van onze entertainers kan checken. Je bent niet bang om fouten te maken terwijl je leert en je kunt goed in een klein team werken aan een grote doelstelling. Daarnaast lijkt het je wel wat om tijdens de zomer als regiomanager aan de slag te gaan. Van ons krijg je een reiskostenvergoeding, laptop en telefoon. Tenslotte zijn we fan van taart en is gezelligheid is gegarandeerd. 


Het is een startersfunctie. Dus met veel begeleiding kun je mooie stappen bij ons maken, ook in salaris. We besteden veel aandacht aan het begeleiden van jou. Zo krijg je ieder jaar weer meer verantwoordelijkheid.

Dit wil ik!

Stuur een sollicitatiebrief + CV naar Jeroen (jeroen@teamanimation.nl). Bel zeker even wanneer je nog meer wil weten over de vacature. 

Deze vacature staat open tot en met 12 november 2019.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.