Jouw functie als invaller

Wil je graag een zomer als animator werken, maar ben je maar kort beschikbaar? Dan is het soms mogelijk om als invaller aan de slag te gaan. 

We doen er alles aan om de zomer voor iedereen een geweldige ervaring te maken, maar er wordt wel eens iemand ziek, het werk bevalt niet of een animator heeft last van heimwee. Daarom zijn we elk jaar op zoek naar een aantal invallers met wie we goede afspraken maken. Je gaat dus gewoon aan de slag als animator, maar voor een kortere periode.

De aanvullende voorwaarden zijn dat wij jouw reis naar de camping betalen. Verder krijg je van ons de garantie dat wij je op een camping gaan plaatsen en je dus gewoon salaris krijgt vanaf de dag die wij afspreken. Hiervoor tekenen we een intentieovereenkomst.

Als je als invaller wordt ingeschreven betekent dit dus dat je zeker weet dat je op een camping gaat werken. Wij weten uit ervaring hoeveel invallers we nodig hebben.

We zoeken invallers die kunnen werken vanaf half juli tot eind augustus, of alleen in augustus. Als invaller moet je wel een aardig woordje Frans kunnen spreken, omdat je vaak midden in het hoogseizoen begint en je dus weinig tijd hebt om rustig te wennen. Om deze reden moet je ook een flink flexibele instelling hebben.

Interesse om te werken als invaller? Geef het aan bij de intake nadat je het sollicitatieformulier hebt ingevuld of bel direct met 085-0298885.