Een leukere zomerbaan bestaat niet!

Animatiewerk is het leukste werk dat er bestaat! Een zomer werken onder de zon en gasten de vakantie van hun leven bezorgen, wie wil dat nu niet? Onze hoofdredenen om animatiewerk te doen?

  • Vrienden voor het leven
  • 24/7 begeleiding
  • Salaris vanaf 1150 euro per maand
  • Gave training
  • Werken alsof je op vakantie bent
Meld je direct aan


Hoe ziet zo'n zomer animatiewerk eruit?


Solliciteer nu
Er kan geen zomer tippen aan een zomer animatiewerk bij TeamAnimation!
Door TeamAnimation word je super voorbereid op de zomer van je leven!
"De zomer van je leven." Ik dacht dat is overdreven. Nu ben ik een avontuur rijker, heb ik vrienden voor het leven gemaakt en ben ik begonnen aan mijn volgende jaar. Geen zomer zo vet als bij TeamAnimation.
Oost, west, op de camping voel ik me het best!
Een leukere zomerbaan vind je niet!
Kom je in de ochtend op het voetbalveld, staan er weer 30 kids te wachten om met jou te voetballen
Na de training voel ik me nu letterlijk een animatrice in vlees en bloed en ik kan niet wachten op de zomer!
Tijdens de training staan ze zelfs in de vrieskou voor je klaar
Lachen voor de foto Sterre
Vrije tijd van een animator Luc
Leuke animatie lach Demi
Animatrice Team4Animation Kikki
Strike a pose Manon
Cool doen voor de foto Wout
Lachen voor de foto met de animatrice Debby
Foto met de animateur Bram

Waarom er geen leukere zomerbaan bestaat


Je maakt vrienden voor het leven

De meeste collega's waarmee wij gewerkt hebben, spreken we nog steeds. En dat is niet voor niets, want samen met je collega's beleef je de zomer van je leven in het buitenland. Of je nu in de animatie werkt, achter de bar staat of in de keuken: samen zorg je ervoor dat de gasten een topvakantie hebben. En als gasten blij zijn, dan ben jij dat ook. Je bent dag en nacht samen met je collega's en beleeft de gekste dingen. Samen lachen om de trucs van die gekke goochelaar, die gekke dansmoves van je collega tijdens de aquagym, een karaoke-avond waarbij die ene gast wel erg vals zong. Je kunt het zo gek niet bedenken of je maakt het mee tijdens een zomer animatiewerk. Je maakt samen herinneringen die je voor altijd bij zullen blijven en daardoor heb je ook na de zomer nog genoeg om over na te praten.


24/7 begeleiding

Het avontuur aangaan in het buitenland kan best spannend zijn. Een andere cultuur, een andere taal, andere gewoonten. Daarom zorgen wij ervoor dat er altijd iemand voor je klaar staat, zodat jij alles uit je zomer kunt halen. Ons regioteam is benieuwd naar jouw ervaring en luistert graag naar je verhalen. Ook helpt ons regioteam je graag verder als je ergens niet uitkomt. Ons kantoor is tijdens de zomer 24 uur per dag bereikbaar, zodat je altijd je verhaal kwijt kunt. 


Salaris vanaf 1150 euro per maand

In plaats van geld uit te geven aan een zomer in het buitenland, verdien jij geld op een camping in het buitenland. En dat terwijl je geniet van een zomer vol zon, zee, strand en activiteit. Bovendien verblijf je gratis op de camping waar je werkt en kijken wij mee bij het regelen van een geschikte reis. Goed geregeld, toch? Wij regelen verder alles met de camping, zodat jij onbezorgd aan de slag kunt en volop geniet van jouw tijd op de camping.


Gaaf trainingsweekend met andere entertainers

Voordat je vertrekt naar het buitenland, ontvang je van ons een training, zodat je goed voorbereid aan de slag gaat. Hoe geef je nu een echt goede aquagym en hoe zet je een gaaf avondprogramma neer? Tijdens onze training leer je niet alleen alles over animatiewerk, het is ook nog eens ontzettend gezellig. Je ontmoet collega's die ook animatiewerk gaan doen en hebt er zo meteen een hele groep vrienden bij. Check direct even welke collega's bij jou in de buurt aan de slag gaan. Wellicht kun je samen reizen of op je vrije dag leuke dingen doen.


Werken alsof je vakantie hebt

De hele zomer aan het werk onder de zon: voor ons voelt een zomer animatiewerk als een zomer op vakantie. Je werkt op de mooiste plekken aan de Atlantische Oceaan, middenin de Ardèche of in de buurt van prachtige steden. Reken maar dat je een boel van de omgeving kunt zien deze zomer! Bovendien heerst er een relaxte sfeer op de camping, het is tenslotte vakantie. En jij maakt die vakantie voor gasten nog leuker. Het is ook mogelijk om je zomer animatiewerk te combineren met een vakantie of festival door te kiezen voor een werkperiode van 4 tot 6 weken. Geef gewoon even bij ons aan wanneer je beschikbaar bent en dan houden wij hier rekening mee in de planning. Kun je de hele zomer? Extra leuk! Dan heb je de meeste keuze uit toffe werkplekken.

Solliciteer nu