Beste docent Frans,

De eindexamens beginnen. Je hebt 5, misschien 6 jaar Frans gegeven aan de leerlingen en ze zijn er helemaal klaar voor. En daarna? Wat gaan ze met die kennis doen? Tijdens campingwerk in Frankrijk kunnen ze hun kennis in de praktijk brengen, de taal nóg beter leren spreken, en ze verdienen een goed salaris! Kunnen we elkaar helpen?


Hang de poster in het lokaal!


Hiernaast vind je de poster in PDF (klik om te downloaden). We hebben veel docenten Frans er al een mee mogen geven tijdens het nationaal congres voor docenten Frans. We kunnen de poster ook naar je toesturen per post. Stuur daarvoor even een mailtje naar info@zomerjobs.nl.


Selfie met poster = Vakantie winnen!

We zullen het niet ontkennen: het is erg lastig om leuke animateurs te vinden die goed Frans spreken én de hele zomer beschikbaar zijn. Zitten ze bij jou in de klas, dan horen we het natuurlijk graag. En omdat voor niets alleen de zon opgaat, hebben we voor één docent straks een heerlijk weekje op een camping in Zuid-Frankrijk in de aanbieding!

Meedoen? Stuur ons een selfie met de poster in je lokaal en win! We verloten onder de ‘selfies’ de winnaar!


Wat doe ik met de poster?

Poster ophangen

Eindexamenkandidaten zijn dé groep om een zomer in het buitenland te werken. Pourquoi pas en France?

Nakijken…

Ja, hoort er ook bij. Niet iets om naar uit te kijken natuurlijk. Als niemand de examens uit een school steelt, hoeft het hopelijk dit jaar maar één keer.

Naar Frankrijk!

Gaat Anne, Fatma, Twan of Fleur uit jouw examenklas bij ons aan de slag? Dan maak je kans op een week op de camping, geregeld door ons!