De laatste vacatures

Hieronder vind je de laatste vacatures. Tijdens een kort telefoontje na je sollicitatie spreken we de vacature met je door. We nodigen je ook graag nog uit voor onze trainingen, zodat je goed voorbereid vertrekt. Wil je meer weten? Klik hier om te chatten!

Jouw laatste kans voor deze zomer!

De zomer staat voor de deur en we hebben nog een paar gave plekken om te werken deze zomer. Voor sommige vacatures hoef je alleen maar Engels te spreken! En je kunt per direct weg!

Solliciteer nu
Dit zijn ze dan. Echt de allerlaatste plaatsen.
Image

Werken in de Ardèche

Wil jij graag werken op een Lenny camping samen met een Team4Animation collega maar niet vanaf begin juli beschikbaar? Vanaf 22 juli tot en met 1 september kan je nog aan de slag!
Solliciteer nu
Image

Volledig eigen baas

Klaar voor een echte uitdaging? Op een prachtige camping de Vallées de Rois kun jij nog aan het werk op een internationale camping vol met Europese gasten. Vanaf 8 juli tot en met 25 augustus.
Solliciteer nu
Image

Wel animatie, geen kinderen

Op deze camping zijn ze niet op zoek naar een animateur voor de miniclub maar juist voor de sport en de avond animatie. Iets voor jou? Vanaf 8 juli tot en met 25 augustus.
Solliciteer nu
Image

Kasteel als basis

Deze prachtige camping in de Loire doet zijn naam eer aan door de camping om een kasteel gebouwd te hebben. Samen met Franse collega's kun jij hier nog de animatie doen! Vanaf 22 juli tot en met 1 september.
Solliciteer nu
Image

Werken met Franse collega's

Aan de slag met animatie en ondertussen Frans leren? Op deze camping zoeken een animateur die graag Frans wilt leren! Vanaf 8 juli tot en met 25 augustus.
Solliciteer nu
Image

Tijd voor actie

Voor deze camping zijn we op zoek naar een animateur die het tof lijkt verschillende activiteiten te organiseren voor jong én oud samen met een collega! Vanaf 8 juli tot en met 25 augustus.
Solliciteer nu
Image

Iets korter weg

Ben je niet de hele zomer beschikbaar? Voor deze camping hoef je geen 6 weken beschikbaar te zijn! Belangrijk is wel dat je wel een woordje Frans spreekt. Vanaf 22 juli tot en met 25 augustus.
Solliciteer nu
Image

Miniclub, sport en karaoke

Gezocht: een animateur van alle markten thuis. Miniclub, sport en avondactiviteiten samen met een Franse collega vanaf 8 juli tot en met 25 augustus.
Solliciteer nu