Coaching en Begeleiding

Coaching en begeleiding

Op kantoor werken we met een team van ervaren entertainers. We hebben zelf al veel zomers in het buitenland gewerkt en hebben ook heel wat jaren ervaring met de coaching en training van nieuwe entertainers. In de aanloop naar de zomer zijn we altijd te bereiken voor je vragen, onduidelijkheden of onzekerheden. We houden de lijntjes graag kort en persoonlijk!


Regiomanagers

Tijdens je werkperiode in het buitenland hebben wij een team van 6 regiomanagers in Frankrijk rondrijden. We komen kijken of je werk goed gaat en de camping tevreden is over de kwaliteit van je werk. We geven je een reflectie op je werk als onderdeel van het opleidingstraject en je kunt natuurlijk met je eigen inbreng komen in dit gesprek. We nemen je altijd serieus.


Het opleidingstraject

Je wordt aangenomen door TeamAnimation. Voor TeamAnimation is het belangrijk het certificaat ‘Animator Buitenland’ te hebben. We laten je niet in de steek, want je behaalt dit certificaat door een training te volgen die wordt aangeboden door Team4Events.


Cadeautje: download het handboek

Informatie over de training

Hoe de training verzorgd gaat worden in 2022 is voor nu nog onduidelijk. Wat we wel weten, is dat we jullie natuurlijk niet onvoorbereid naar een camping of vakantiepark laten gaan. Jij gaat hoe dan ook alle ins en outs te weten komen over animatiewerk. En wat je bovendien sowieso kunt verwachten, is goede begeleiding van ervaren entertainers. Dus nog eventjes geduld... Meer informatie over hoe, wanneer en waar de training gaat plaatsvinden, volgt snel!


Opfriscursus Frans

Als je bij ons langs komt dan vragen wij je naar je niveau Frans, en tijdens het gesprek testen we dit ook. Voor 90% van de campings waar we werken, is de spreekvaardigheid belangrijk.

Als je bent aangenomen krijg je onze opfriscursus: 6 online modules Franse spreekvaardigheid, gemaakt door ervaren entertainers. Daarnaast een hoop tips over hoe je makkelijk een taal verwerft, en apps die wij aanraden om mee aan de slag te gaan. Helemaal geschreven op het werk wat je gaat doen dus! Nog extra hulp nodig? Meld je dan aan voor de cursusavonden: drie avonden waar een Franse docente (en animatrice) je nog verder op weg helpt met het spreken van de taal! Drie avonden van 19:00 tot 21:30 ga je met je mede-entertainers vooral veel Frans praten. Ook hier gaan we niet de grammatica erin rammen, maar laten we vooral zien hoe makkelijk het kan zijn.