Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Zomertour 2015!

Zomertour 2015!

4 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Ongeveer drie weken geleden ontving ik een smsje: ‘Bonjour Eline! Hier Koen van de Zomertour. Op 23 juli komen we bij jullie langs op camping Les Pêcheurs om er samen een feestje van te maken (…). Zou je willen navragen of er een plekkie voor 4 tentjes en een bus is gereserveerd voor ons? (…). We sturen je ook nog een mail met extra informatie en een poster! Groetjes!’

Twee vragen die onmiddelijk bij mij opkwamen waren: ”Wat is de Zomertour in hemelsnaam?” en ”Waarom hebben ze een bus nodig?”. De eerste vraag werd na een rondje door mijn mailbox al snel beantwoord. Het was een groep van 4 mensen die één avond de animatie op de camping kwamen verzorgen. Er zou een DJ-workshop, een muziekquiz, een minidisco XL en een gewone disco worden georganiseerd. Top! Even een dagje samen met mensen van Team4Animation de kindjes entertainen!

Busje regelen
De tweede vraag bleef echter een mysterie, dus ik besloot maar gewoon aan de receptie te vragen of er een bus geregeld was. Alles uitgelegd in mijn beste Frans en voor mijn gevoel wist de receptie precies waar ik het over had. Vol vertrouwen stuurde ik Koen daarom een smsje terug om te bevestigen dat alles geregeld was! Waarschijnlijk heeft hij net zo raar naar zijn telefoon gekeken als ik toen hij vroeg om een bus. Ik kreeg namelijk snel een smsje terug met de vraag ”Wat bedoel je met dat er een bus is geregeld?”. Wat bleek, hij bedoelde of ik wilde checken of er een campingplaats voor 4 tentjes en een bus was geregeld, haha! Ik denk dat ik inmiddels te lang in Frankrijk ben en daardoor de Nederlandse taal niet meer begrijp!

Dj- workshop
Na nog wat smsjes heen en weer, was het afgelopen donderdag zo ver! Om half 5 kwamen Koen, Yvette, Mike en Sander aan op de camping en om 5 uur begonnen we met een DJ-workshop. De kinderen luisterden heel aandachtig, zo rustig had ik ze nog nooit gezien! Na een kleine introductie mochten ze zelf een plaatje mixen. Dit vonden ze heel leuk! Daarna was het tijd voor 2 uurtjes pauze. Toen hebben we lekker gegeten, ontspannen en gezwommen in het meer!

Samen animeren
Vervolgens was het om acht uur tijd voor de minidisco XL! Er waren redelijk wat kinderen en ik vond het heel leuk om te doen. Eindelijk een keer niet alleen de hele groep kinderen enthousiast krijgen, maar samen met andere Team4Animationers! Normaal werk ik namelijk met twee Franse collega’s, die nog liever opruimen tijdens de minidisco dan dat ze moeten dansen.

Quizen en zingen
Aansluitend op de minidisco was er een muziekquiz. Deze bestond uit drie rondes. Twee rondes waarin je de naam van het liedje en de artiest moest raden en één ronde waarin je het liedje af moest zingen. Ons team was niet zo sterk in de eerste twee rondes, maar gelukkig kon ik in de laatste ronde nog wat puntjes binnenhalen met mijn geweldige zangkwaliteiten. Helaas was het alleen niet goed genoeg om te winnen, haha!

Minder prettig meer…
We sloten de avond af met een disco. Daarna even opgeruimd en tot laat biertjes gedronken aan het meer. Er stond een bouwlamp op het meer, waardoor je kon zien dat het meer er ‘minder prettig’ uitzag. Degene die gezwommen hadden, hadden flink spijt! Sander heeft ook nog een kleine bijdrage geleverd aan het ‘minder prettige’ meer, maar die details zal ik jullie besparen!

Bisous uit Frankrijk!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!