Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Zomerkriebels bij het kampvuur

Zomerkriebels bij het kampvuur

3 minuten
19-01-2015
Jeroen Fermont

Onderweg naar Utrecht sneeuwde het. Dikke, natte vlokken kwamen uit de pikzwarte lucht naar beneden vallen, op het raam van de trein. Sjaal om, dikke trui aan, nee zomerkriebels had ik nog niet echt. Nog niet. Want toen ik even later van ons Team4Animation-hokje over de ‘Camping by night’ weer naar mijn tent toe liep, had ik weer precies dezelfde kriebels als toen ik voor het eerst van mijn miniclub terugliep naar de receptie. Ja, dacht ik bij mezelf, dit zijn de zomerkriebels.

‘Camping by night’? Utrecht? Zonder introductie geen verhaal, dus voordat ik verder ga zal ik eerst even uitleggen waar ik het allemaal over heb. Na de zomer val je als animateur of animatrice in een groot diep gat vol leegte, weemoedig kijk je naar alle mooie tekeningen die je van je kindjes gekregen hebt en om 7 uur miste ik toch echt de minidisco. Iedere keer dat ik iemand Frans hoor spreken maakt mijn hart nog een sprongetje, want die taal versta ik. Maar niet getreurd, want na de zomer is het nog niet voorbij! Dan komen de Winterjobs, zoals Mitchel de term zo mooi introduceerde. Deze keer was dat op de ‘Camping by night’, hal 7 van de Vakantiebeurs in Utrecht.

Een aantal reden waarom deze ‘Camping by night’ zo’n geweldig initiatief is:

  1. Je kunt er marshmallows eten totdat je tonnetje rond bent
  2. Je hoeft niet meer naar de sportschool nadat je als een gek een tent opgepompt hebt, cardio hebt gedaan tijdens de minidisco en je de longen uit het lijf gespeeld hebt aan de pingpongtafel.
  3. Met alle tenten, caravans, gekleurde lichtjes en kampvuren heb je het gevoel dat je over een echte camping loopt. Ja, zelfs bomen en kunstgras zijn aanwezig en ook geen gebrek aan zingende krekels.
  4. Er lopen allemaal supergezellige Team4Animation-toppers rond die alle activiteiten begeleiden.

Net als op de camping zijn er op zo’n beurs leuke en minder leuke gasten. Dingen die goed gaan en dingen waar je toch maar een andere oplossing voor bedenkt, eentje die beter werkt. Er zijn drukbezochte minidisco’s en disco’s waar je eigenlijk in je eentje staat te dansen. Dit alles bij elkaar zorgt toch dat je als animatie-medewerker het gevoel hebt weer terug te zijn op de camping, ook al spreken de meeste bezoekers hier gewoon Nederlands. Voor mij was het dan ook de doorslaggevende factor voor dit belangrijke besluit: volgend jaar sta ik weer op de camping! Want met deze verse zomerkriebels waren het twee fantastische beursdagen met alleen maar leuke Team4Animationers!

DSC_0063

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!