Ga jij het animatie avontuur aan in 2024? Solliciteer dan nu!

Zo ontmoet je nieuwe vrienden en collega's tijdens animatiewerk

Zo ontmoet je nieuwe vrienden en collega's tijdens animatiewerk

3 minuten
28-02-2020
Shannon van Mourik

Je bent een zomer lang weg van huis, weg van je vrienden en weg van je bekende leven. Natuurlijk wil je niet dat je wekenlang dingen in je eentje moet gaan ondernemen. Maar hoe maak je nu het beste nieuwe vrienden tijdens je zomer in Frankrijk? Met deze 5 tips moet dat wel lukken!

1. Leer je collega's beter kennen

Op de meeste campings zul je één of meerdere collega's hebben die je helpen in de miniclub. De makkelijkste manier om nieuwe vrienden te maken is natuurlijk door hen beter te leren kennen. Plan wat leukste te do's op jullie vrije dag. Zo leer je elkaar op een heel andere manier kennen. Ga wat actiefs doen, samen een drankje drinken of duik de stad in om een middag te shoppen. Wie weet groeit er wel een prachtige vriendschap tussen jullie!


2. Spreek af met andere entertainers

In elke regio bevinden zich verschillende campings waar andere entertainers aan het werk zijn. Wat is er nou leuker dan ervaringen delen met elkaar? Tip: post een oproep op de TeamAnimation Facebook om een whatsappgroep op te starten met entertainers in jouw regio. Misschien hebben jullie wel op dezelfde dag vrij en kunnen jullie met zijn allen de regio verkennen!

3. Ga wat drinken in de campingbar

De meeste campings beschikken over een bar: de perfecte plek om nieuwe mensen te leren kennen. Niet alleen andere collega's die toevallig op de camping werken, maar ook campinggasten van jouw leeftijd zijn in de bar te vinden. Drink gezellig wat en ga los tijdens de gezellige dansavonden. Misschien hebben ze wel zin om op je vrije dag de buurt te gaan verkennen.

4. Ga een avondje stappen in de buurt

Sta je helemaal alleen op een camping? Misschien is het dan een goed idee om een drankje te doen in de bar in het naastgelegen dorp. In een bar heb je altijd aanspraak en is het meestal erg gezellig. Wie weet ontmoet je je nieuwe beste vriend(in) tijdens een avondje uitgaan.

5. Wordt vrienden met de campinggasten

Waarom zou je jezelf verstoppen in je mobile home tijdens je vrije uren? Ga naar het zwembad, maak een rondje over de camping of speel mee met een potje voetbal dat net van start is gegaan. Laat vooral je gezicht zien op de camping zodat de gasten weten wie je bent en gewend aan je raken. Zo heb je meer kans dat ze je uitnodigen om mee te gaan op een uitstapje of vragen of je mee gaat eten. Jij hebt vervolgens een leuke dag, en je hoeft deze niet alleen te spenderen. Een win-win situatie dus!


Hopelijk helpen deze 5 tips je om nieuwe vrienden te maken tijdens jouw avontuur in Frankrijk. Ga vooral dingen doen waar je zin in hebt en probeer de tijd van je leven te hebben. En maak je vooral niet te druk over het maken van vrienden. Uit eigen ervaring weet ik dat dat meestal vanzelf gaat.

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!