Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Zakken walnoten, trossen bananen en heel veel chocolade..

Zakken walnoten, trossen bananen en heel veel chocolade..

4 minuten
13-05-2014
Zaïda Rivai

Met de examenstress op de achtergrond kan ik eigenlijk al sinds hTeam4Animationet trainingsweekend aan niets anders denken, La Belle FRANCE! Het is bijna indoctrinatie te noemen.. De to-do lijstjes zwerven overal en nergens door mijn kamer, de feeling good Team4Animation CD draait overuren en mij kan je alleen maar dansend en springend door het huis vinden. Zal ook wel bij die krankzinnige examenstress trekjes horen. Je moet toch wat als examenleerling..

En jawel hoor, ook ik heb deze week (eindelijk) te horen gekregen welke lieve eigenaren mij 2 maanden op hun camping “aandurven”. Camping Domaine du Logis in Bretagne! “Aandurven” ja, want het overdreven enthousiasme van nu (examenspanning-trekjes) is bijna eng en gevaarlijk te noemen. Dat was me trouwens toch wat. Ze weten het wel spannend te houden, die Team4Animation bazen van ons.. Al bij het zien van het je-hebt-mail-icoontje op m’n telefoon, die ik overigens iedere seconde checkte, sprong ik een gat in de lucht! En dan bleek het “ Tweakers, nieuwe technologie… “ of “ Zaida, there are 20+ new tweets for…” te zijn.. Ja, jullie kennen vast allemaal wel het gevoel: het top-punt van je dieptepunt. Wachten, wachten, wachten. En dan zit je daar, in de les, tijdens zo’n suuuper saaie examentraining Nederlands, eindelijk een beetje geconcentreerd…  En terwijl je even checkt hoe lang deze saaie training nog duurt zie je opeens DE mail waar je al twee weken op hebt gewacht “Camping gevonden!” POEF! Concentration est parti!

Over, om precies te zijn, 7 weken ga ik naar het romantische, appetijtelijke en antieke dorpje ergens in Bretagne, om daar vervolgens 9 weken lang te genieten van wat ik altijd al heb gewild! Veel meer dan een camping, bos en een campingwinkel zul je daar ook niet aantreffen en de eerst volgende supermarkt is toch weer 5 kilometertjes wandelen, maar heerlijk die “rust”! Zou bijna denken, beetje jammer van de Wi-Fi.. Nu maar hopen dat die 15 uur durende busreis een beetje gezellig wordt, weer een heel avontuur op zich! Het zal een tijd worden waarin dat Frans dan wel echt te pas moet komen, want ik heb ook te horen gekregen dat ik de animatie op en top alleen zal moeten verzorgen (ohja!?), omdat mijn Franse collega er niet zal zijn.. *slik* Daar sta je dan straks alleen je met je goede moed en goede ideeën, “eh.. Tu… veux… danser.. avec moi, minidisco?!.” 😀 Dan zijn die opfriscursusjes misschien nog zo slecht nog niet.. Best wel spannend helemaal alleen, maar ook suuuuuper leuk!

En met het zonnige, alhoewel is het daar niet heel zonnig nu, Frankrijk in m’n achterhoofd hoop ik dat ik, en alle andere mede-examen-Team4Animationers, die examens net zo zonnig zal maken! De zakken walnoten, kilo’s avocado’s, repen pure chocolade en trossen bananen voor de optimale concentratie liggen al klaar. Een goed begin is het halve werk zeggen ze toch! Voor alle andere examen-Team4Animationers of niet-Team4Animationers, heel erg veel succes met jullie examens! Zoals de wijze Loesje zegt:

Examens,

                                als het feestje maar geslaagd is.

 

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!