You’ve got mail

In Voorbereiding door Nicole KuijfReageer

Tot mijn grote schrik zag ik dat ik mij nog niet helemaal had voorgesteld. Ik ben Nicole, ik ben 18 jaar oud en ik woon in Woerdense Verlaat. Voor de 99% van jullie die niet weet waar dit ligt. Het ligt tussen Woerden en Alphen aan den Rijn. Mijn grootste hobby’s zijn schaatsen, lezen en het leren van vreemde talen. En mijn lievelingskleur is paars.  Verder zit ik in het eerste jaar van de studie Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs in Rotterdam.

Het einde van het schooljaar komt eraan en mijn to do list word steeds langer en drukker. Maar gelukkig staat er naast leren voor tentamens en voorbereiden mondeling Spaans ook koffer inpakken en opfriscursus Frans op het programma. Ik weet niet wat het is maar het inpakken van m’n koffer geeft mij altijd het ultieme vakantiegevoel. En ook al ga ik pas over een maand weg het vooruitzicht van ‘koffer inpakken’ geeft me toch weer extra energie om nog even door te bikkelen op school.

Afgelopen week zat ik ’s middags om half 5 bij een college Financieel Management, wat over het algemeen niet mijn favoriete vak is, als in minder prettig. Toen ik het vertrouwde ‘You’ve got mail’ geluidje van mijn telefoon hoorde. In eerste instantie dacht ik ‘Nee, Nicole doe het niet.. Let op!’ Maar de verleiding was toch te groot. Na de gebruikelijke dagelijkse spam kwam ik dan toch echt uit bij het lang verwachte mailtje. ‘Het nieuws waar je op zat te wachten.’ Spanning en blijdschap kwamen samen waardoor ik een klein gaatje in de lucht sprong. Domaine du Pré in de Vendée it is! Samen met een vriendin die naast mij zat heb ik snel op de website van de camping gekeken en dat zag er super uit! Het document met de overige gegevens kon ik helaas niet openen op m’n mobiel en ik moet eerlijk toegeven dat de treinrit Rotterdam-Woerden nog nooit zo lang heeft geduurd. Thuis las ik dat ik de enige Team4Animationer op de camping ben en samen met een Franse collega voor de animatie ga zorgen. Super spannend maar onwijs gaaf.  Wat mij betreft mag de zomer nu al beginnen!

Bisous y besos,

Nicole

 Onze blogger
Nicole Kuijf

Nicole Kuijf

Salut! Ik ben Nicole, 4e jaars studente Tourism Management in Rotterdam. Ik ben al 3 zomers animatrice in Frankijk via Team4Animation. Deze winter blog ik over mijn avonturen.

Iets voor jou? Check onze laatste vacatures.


Delen maar!