Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

YES, mail van Team4Animation!

YES, mail van Team4Animation!

3 minuten
13-05-2014
Tanja Schelbergen

Hallo allemaal, ik ben Tanja “HALLOOO TANJA”. Dit hoor ik nog steeds als ik me aan iemand voorstel. Na het trainingsweekend in maart kwam er een nieuw kindje in mijn stage klasje. Hij vertelde zijn naam: ‘Hoi ik ben Tom.’  HALLOOO TOM! Dat was mijn reactie.. Je snapt wel dat al die kinderen helemaal in een deuk lagen. Maar dat terzijde want ik dwaal even af.

Team4Animation-stress, je afvragen of ze überhaupt wel een camping voor je vinden en dan komt de inpak stress er straks ook nog bij..  Het avontuur begon voor mij in oktober, solliciteren, afreizen naar het verre Alkmaar voor een gesprek, wachten op een mailtje.. Yes! aangenomen, wachten tot het trainingsweekend, SUPERDUPERTOP trainingsweekend voorbij en dan het lange wachten op een camping. In de inmiddels overbelaste Team4Animation-Whatssapp-groep kregen de meeste al snel hun camping te horen. Een voor een werd er in de app gezegd dat iemand een camping had en wat doe je dan als eerste? Of course: je mail checken om te kijken of jij misschien ook wel een mail hebt gehad. Maar iedere keer was het weer balen als ik zag dat mijn inbox leeg was. Tot ik gisterochtend mijn zenuwen niet meer in bedwang kon houden en ik Team4Animation een mailtje heb gestuurd. Wat ik niet verwacht had gebeurde toch, ik kreeg een mail terug met daarin: ‘We zijn bezig, je krijgt vandaag nog je camping te horen, gemeen hé?’ Ik zag het op school en had opeens geen concentratie meer, heb de hele ochtend mijn mail open laten staan en als ik PLING hoorde rende ik naar mijn laptop om te kijken of ik een mail had.. HELAAS nog niks. Dan maar een iets in de kantine halen en juist op dat moment werd in de app gezegd CAMPING CHECK.. Rustig in de kantine wachten kon ik natuurlijk niet meer.. ik rende de trappen op (4 trappen) en plofte op mijn stoel neer om mijn mail te checken en ja hoor IK HAD MAIL!

‘Salut Tanja, we hebben een camping gevonden!’ Je kunt je wel voorstellen dat mijn klasgenootjes me heel raar aankeken toen ze mij zagen stuiteren op mijn stoel.

Mijn zomer gaat 13 juli starten op een supermooie camping bij het meer van Annecy. Natuurlijk heb ik meteen mijn ouders gebeld om het goede nieuws te vertellen. Toen kwam het moment dat de pauze voorbij was en ik had nog niet eens mijn boterhammen op. Mijn concentratie was helemaal weg en ik was alleen maar informatie aan het opzoeken over de camping en de omgeving. Ook mijn collega heb ik natuurlijk meteen een mailtje gestuurd.

Ik kon het niet laten om ook alvast op de H&M site te kijken voor leuke zomerkleren. Tsja.. aan het eind van de ochtend had ik een bestelling geplaatst van ongeveer 80 euro.. Oeps! Haha ach, je kunt niet vroeg genoeg beginnen met de voorbereidingen. Volgende week de eerste meeting met mijn Team4Animation-collega Yvette. Die raar maar waar het plaatsje Mierlo kende.

Dan ga ik nu maar weer een Franse film kijken om mijn Frans op te krikken!
Salut!

 

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!