Wil jij deze zomer als Flex Topper naar Frankrijk meld je snel aan want vol = vol! Solliciteer snel of doe de test om erachter te komen of animatiewerk in het buitenland écht iets voor jou is.

Winterjobs

Winterjobs

3 minuten
01-01-2018
TOP Animation

“Volgende week kans op winterse neerslag”, “Nederland overvallen door sneeuwbuien”. Ja, het is winter. En hoewel het weer een historisch zachte winter is: het is nat, koud en winderig. Ik hoor het mijn grootouders nog zeggen: “Vroeger m’n jongen, dát waren nog eens winters.” Natuurlijk zit hier een kern van waarheid in, maar toch ben ik geen fan van dit weer.

Wat het allemaal nog minder zonnig maakt, is dat het over en uit is met Team4Animation tijdens deze maanden, toch? Mooi niet dus! Na de reünie begint het echte werk weer voor alle mensen op het kantoor en doen wij als gewone animateurs ook nog veel dingen! Ik zal uitleggen hoe Team4Animation in deze donkere maanden transformeert tot Winterjobs.

Allereerst een nieuwsflash van mijn kant: in de zomer van 2015 kom ik terug! Na zo’n bijzondere zomer als die van 2014 moest ik het gewoon nog een (paar) keer doen. Team4Animationbloed kruipt waar het niet gaan kan, als je eenmaal gesnoven hebt aan het Team4Animation-virus dan kun je moeilijk terug. Elke keer als je Frankrijk hoort, krijg je een korte flashback met een oranje-blauwe waas voor ogen. Er zat dus niet veel anders op dan het gewoon toe te geven en weer te komen knallen!

Team4Animation goes SR’14

Daarnaast kreeg ik de eer om het hele evenement rondom 3FM Serious Request samen met Bas te organiseren. De zondag van het zeven dagen durende mediaspektakel kleurde Haarlem een klein beetje oranje. We draaiden onze mini club, deden dansjes op een plein en schminkte erop los. Ook kwamen we Nederlandse gasten tegen van onze camping in Valras (zie foto) en hadden we onze grote TV-moment bij het journaal van 3FM. Al met al een super toffe dag waarop we ook nog ‘eventjes’ 500 euro ophaalde. Daarnaast speelde ik hier voor het eerst cameraman, waarvan je het resultaat hieronder ziet.

Reünie van de reünie

Voor mij eerst volkomen onbekend, maar wel een welkome verrassing: De Reünie van de Reünie. Een avond die in het teken zal staan van gezelligheid, dansjes en drankjes. Hoe dit was? Na aankomende donderdag zal ik het je vertellen!

Beurzen

Om ervoor te zorgen dat mensen meer en meer kennis maken met Team4Animation staan we op veel, zo niet elke vakantie-gerelateerde beurs. Deze week vindt bijvoorbeeld de grote Vakantiebeurs plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Ook hier zijn wij, en ik twee dagen, aanwezig. Promoten, dansen en onszelf profileren. Denk je dus dat Team4Animation enkel voor de in de zomer is: zeker niet!

Even een kort teken van leven vanuit Amsterdam, maar weet dus dat er zat toffe dingen in de winter te doen zijn! Succes met het doorstaan van deze grijze dagen, niet wegwaaien. Kijk ondertussen uit naar de zomer die er alweer aan zit te komen en droom daar lekker bij weg. Ik heb er in ieder geval weer zin in. Voorlopig zijn jullie nog mooi niet van mij af!

Tot snel.

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!