Wie zichzelf brandt….

Wie zichzelf brandt….

… die moet op de blaren zitten. Of staan, in mijn geval. Het was hier in de Dordogne heerlijk warm, en ik had besloten dat ik op blote voeten de Lenny Disco ging dansen.

Zo gezegd, zo gedaan. Ik had al wel eerder op blote voeten tijdens de disco gedanst, maar toen was het blijkbaar toch een stukje frisser. De tegels waren nu zodanig warm dat ik mijn voeten er letterlijk aan verbrand heb, met mijn benen omhoog moest zitten en de Splash Dance helaas ook moest missen. Les van deze keer: houd je schoenen/slippers aan. 😉

Verder is het hier heel erg gezellig op camping Château le Verdoyer. We zijn met een animatieteam dat bestaat uit drie Nederlandse meiden, een Française en een fransman. We kunnen heerlijk gek met elkaar doen, maar het is toch ook fijn om even de dag met elkaar te kunnen bespreken. Zo ben ik bijvoorbeeld heel erg blij dat ik niet alleen was toen we erachter kwamen dat er een soort rat-achtig beest in onze kamer van ons lekkere eten zat te snoepen. Brrr! Nu slapen we gelukkig in een andere accommodatie. En hoewel we inmiddels ook de eerste muis hier hebben gespot, deze vinden we toch een stuk minder eng dan dat andere beest!