Werken op een Lenny-camping? Lees dit!

Werken op een Lenny-camping? Lees dit!

Mag je op een Lenny-camping werken? Dan heb jij even geluk! Afgelopen zomer was Lenny de Vos mijn beste maatje. In deze blog ga ik jullie meenemen in mijn ervaringen over het werken met Lenny.

Lennyclub

De kinderen zijn dol op een mascotte en zien dit als een levensecht knuffelbeer (of in dit geval een knuffelvos). Het maakt hun belevingen aan de animatie een extra stukje mooier. Natuurlijk vergt dit soms wat meer tijd voor jou als animator maar je hoeft nooit na te denken over thema’s. Iedere dag heb je de Lennyclub. Dit is op een normale camping de miniclub. Nu vraag je je vast af wat er dan anders aan is. Je maakt af en toe een Lennyknutsel en de kinderen kunnen meedoen aan kleurwedstrijden met Lennykleurplaten. Ze kunnen de kleurplaten en brieven in de jutezak van Lenny doen. Lenny kiest vervolgens iedere week de leukste post uit.

Gebruik bij andere activiteiten

Het is ook leuk om bijvoorbeeld vragen over Lenny terug te laten komen in een speurtocht, een quiz of levend bingo voor de middagactiviteit. De kinderen maak je ook ontzettend blij met stickers en vooral de tattoos. Deze deelden wij altijd uit als prijs na de speurtocht. Ook kregen de kinderen die vaak bij de Lennyclub waren bij vertrek van de camping een diploma van de Lennyclub.

Lennydisco

In plaats van de minidisco, is er de Lennydisco. Iedere dag dans je het dansje van Lenny de Vos. Natuurlijk komt Lenny ook af en toe een bezoekje brengen. Er zijn fotomomenten en Lenny danst soms mee. Als je genoeg collega’s hebt, dan is het niet zo moeilijk om Lenny vaak langs te laten komen. Als je alleen of met z’n tweeën de animatie doet, moet je altijd een ouder of een jongere vragen om in het pak te gaan. Dit kan soms wel wat tijd kosten maar mijn ervaring is dat er gelukkig uiteindelijk altijd wel iemand is die dit leuk vindt om te doen.

Merchandise

Op de camping worden leuke Lennyspulletjes verkocht. Meestal bij de receptie. De camping koopt deze in maar wordt er uiteraard wel blij van als jij deze spulletjes promoot. Zo kan je zelf met producten rond gaan lopen, posters ophangen en de kinderen erop wijzen dat deze dingen te koop zijn. Als animator ben je wel verantwoordelijk voor het bijhouden van de voorraden. Gelukkig is er altijd een Lenny-contactpersoon binnen Team4Animation die je kan raadplegen als je er zelf even niet uitkomt met Lenny of een activiteit. Ook stuurt deze je iedere week een reminder dat je foto’s moet opsturen en de weekupdate voor Lennycampings.

Lenny’s verjaardag

1 Augustus is de belangrijkste dag op Lennycampings; namelijk Lenny’s verjaardag!!! Wil je hier meer over weten? Lees dan mijn andere blog over dit onderwerp!

Over de blogger
Myrthe Frauenfelder
Myrthe Frauenfelder

In de zomer van 2017 heb ik 7 weken gewerkt als miniclubanimatrice op camping La Paille Basse vlakbij de Dordogne. Ook danste ik iedere avond de minidisco als een clowntje :). Vorig jaar kon ik op Lenny camping Le Coin Tranquille mijn energie kwijt waar ik het hele animatieprogramma mocht doen. Mijn zomers waren top en ik hoop dat ik jullie kan overhalen om ook een zomer (of meer!! ja ja ja) te werken voor Team4Animation.

alle blogs van Myrthe
Vacature bij deze blog populair
Kinderentertainer in een groot team in Frankrijk

Kinderentertainer in een groot team in Frankrijk

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2022