Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Werken op een Lenny-camping? Lees dit!

Werken op een Lenny-camping? Lees dit!

3 minuten
08-03-2019
TOP Animation

Mag je op een Lenny-camping werken? Dan heb jij even geluk! Afgelopen zomer was Lenny de Vos mijn beste maatje. In deze blog ga ik jullie meenemen in mijn ervaringen over het werken met Lenny.

Lennyclub

De kinderen zijn dol op een mascotte en zien dit als een levensecht knuffelbeer (of in dit geval een knuffelvos). Het maakt hun belevingen aan de animatie een extra stukje mooier. Natuurlijk vergt dit soms wat meer tijd voor jou als animator maar je hoeft nooit na te denken over thema’s. Iedere dag heb je de Lennyclub. Dit is op een normale camping de miniclub. Nu vraag je je vast af wat er dan anders aan is. Je maakt af en toe een Lennyknutsel en de kinderen kunnen meedoen aan kleurwedstrijden met Lennykleurplaten. Ze kunnen de kleurplaten en brieven in de jutezak van Lenny doen. Lenny kiest vervolgens iedere week de leukste post uit.

Gebruik bij andere activiteiten

Het is ook leuk om bijvoorbeeld vragen over Lenny terug te laten komen in een speurtocht, een quiz of levend bingo voor de middagactiviteit. De kinderen maak je ook ontzettend blij met stickers en vooral de tattoos. Deze deelden wij altijd uit als prijs na de speurtocht. Ook kregen de kinderen die vaak bij de Lennyclub waren bij vertrek van de camping een diploma van de Lennyclub.

Lennydisco

In plaats van de minidisco, is er de Lennydisco. Iedere dag dans je het dansje van Lenny de Vos. Natuurlijk komt Lenny ook af en toe een bezoekje brengen. Er zijn fotomomenten en Lenny danst soms mee. Als je genoeg collega’s hebt, dan is het niet zo moeilijk om Lenny vaak langs te laten komen. Als je alleen of met z’n tweeën de animatie doet, moet je altijd een ouder of een jongere vragen om in het pak te gaan. Dit kan soms wel wat tijd kosten maar mijn ervaring is dat er gelukkig uiteindelijk altijd wel iemand is die dit leuk vindt om te doen.

Merchandise

Op de camping worden leuke Lennyspulletjes verkocht. Meestal bij de receptie. De camping koopt deze in maar wordt er uiteraard wel blij van als jij deze spulletjes promoot. Zo kan je zelf met producten rond gaan lopen, posters ophangen en de kinderen erop wijzen dat deze dingen te koop zijn. Als animator ben je wel verantwoordelijk voor het bijhouden van de voorraden. Gelukkig is er altijd een Lenny-contactpersoon binnen Team4Animation die je kan raadplegen als je er zelf even niet uitkomt met Lenny of een activiteit. Ook stuurt deze je iedere week een reminder dat je foto’s moet opsturen en de weekupdate voor Lennycampings.

Lenny’s verjaardag

1 Augustus is de belangrijkste dag op Lennycampings; namelijk Lenny’s verjaardag!!! Wil je hier meer over weten? Lees dan mijn andere blog over dit onderwerp!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!