Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Werken op een camping met dubbele mascotte

Werken op een camping met dubbele mascotte

2 minuten
17-03-2019
TOP Animation

Stel je voor, je bent op vakantie in Frankrijk. Het is lekker weer, 30 graden of meer met een brandend zonnetje. Op een begeven moment komt er een mascotte de hoek om, je weet wel zo’n fluffy knuffel waar waarschijnlijk de hele camping achter aan loopt. 

Lenny de Vos

Ook Team4Animation werkt met een mascotte, Lenny de Vos, misschien ken je hem wel. Afgelopen zomer werkte ik op een Lenny camping als invaller. Een super leuke klus want Lenny is echt tof om te spelen. Normaal is het werken met een mascotte best wel een uitdaging. Het is namelijk wel belangrijk dat het geloofd wordt natuurlijk. Kinderen mogen je niet zien verkleden, er moet altijd iemand bij je zijn zodat je niet struikelt over een kind of je een high five mist.

Hulp inschakelen

De camping waar ik werkte had naast Lenny nog een andere mascotte, wat de uitdaging nog iets groter maakte. Helemaal omdat we een animatieteam van twee personen hadden. Dit zou het onmogelijk maken om het foto moment te kunnen doen of de minidisco. Gelukkig waren daar de enthousiaste jongeren van de camping. Zij hebben ons onwijs geholpen door in de pakken te gaan, groot voordeel voor ons, want moet je je even voorstellen om met 30 graden plus in een dik pak te moeten. En wat deden ze het goed, zelfs de jongeren met de grootste mond waren geweldig met kinderen. Zonder ook maar één keer te klagen gingen ze op de foto, gaven ze high fives en probeerden ze huilende kindjes te troosten.

Mocht je deze zomer aan de slag gaan op een camping met een mascotte, of misschien wel twee of drie? Bekijk dan of er mensen zijn die je kunnen helpen. En oh ja… Als je in de mascotte zit en je gaat op de foto, dan hoef je niet te lachen!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!