Werken op een camping met dubbele mascotte

Werken op een camping met dubbele mascotte

Stel je voor, je bent op vakantie in Frankrijk. Het is lekker weer, 30 graden of meer met een brandend zonnetje. Op een begeven moment komt er een mascotte de hoek om, je weet wel zo’n fluffy knuffel waar waarschijnlijk de hele camping achter aan loopt. 

Lenny de Vos

Ook Team4Animation werkt met een mascotte, Lenny de Vos, misschien ken je hem wel. Afgelopen zomer werkte ik op een Lenny camping als invaller. Een super leuke klus want Lenny is echt tof om te spelen. Normaal is het werken met een mascotte best wel een uitdaging. Het is namelijk wel belangrijk dat het geloofd wordt natuurlijk. Kinderen mogen je niet zien verkleden, er moet altijd iemand bij je zijn zodat je niet struikelt over een kind of je een high five mist.

Hulp inschakelen

De camping waar ik werkte had naast Lenny nog een andere mascotte, wat de uitdaging nog iets groter maakte. Helemaal omdat we een animatieteam van twee personen hadden. Dit zou het onmogelijk maken om het foto moment te kunnen doen of de minidisco. Gelukkig waren daar de enthousiaste jongeren van de camping. Zij hebben ons onwijs geholpen door in de pakken te gaan, groot voordeel voor ons, want moet je je even voorstellen om met 30 graden plus in een dik pak te moeten. En wat deden ze het goed, zelfs de jongeren met de grootste mond waren geweldig met kinderen. Zonder ook maar één keer te klagen gingen ze op de foto, gaven ze high fives en probeerden ze huilende kindjes te troosten.

Mocht je deze zomer aan de slag gaan op een camping met een mascotte, of misschien wel twee of drie? Bekijk dan of er mensen zijn die je kunnen helpen. En oh ja… Als je in de mascotte zit en je gaat op de foto, dan hoef je niet te lachen!

Over de blogger
Nicole Kuijf
Nicole Kuijf

Salut, Ik ben Nicole. De afgelopen 4 zomers heb ik voor Team4Animation gewerkt op campings in Frankrijk. Vanaf september ben ik werkzaam op kantoor bij Team4Events. Via mijn blogs vertel ik alles over mijn campingavonturen.

alle blogs van Nicole
Vacature bij deze blog
Entertainer op een kleine camping

Entertainer op een kleine camping

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2022