Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Week 2!

Week 2!

3 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Tandartsbezoeken in Frankrijk zijn op zich hetzelfde als in Nederland. Het enige wat anders is dat ze geen witte pakken aan hebben en je eigenlijk niet ziet dat het een tandarts is. Zoals overal liep ook deze afspraak uit, om half 6 een afspraak is om 10 over 6 aan de beurt zijn. Na 20 minuten in de stoel te hebben gelegen mocht ik gelukkig weer gaan en zat mijn beugel weer goed!

De tweede week is net als altijd weer voorbij gevlogen. Deze week weer meer contact gehad met Nederlandse campinggasten. De kinderen waren erg enthousiast om mij telkens weer te zien: ”Hooi Tanjaaa, wat ga je doen?” ”Waarom ben je verkleed?” ”Kom je met mij spelen?”. Haha toch wel jammer dat ze vandaag vertrokken zijn naar huis. Als afscheid heb ik nog een verlaat kerstpakket van ze gekregen: oftewel een boodschappentas vol met eten en drinken dat ze over hadden, zelfs 2 pakken pannenkoekenmix zit erin! Ik kan mijn geluk niet op!

Op woensdagmiddag kwam mijn collega naar mij toe en zei: Tanja ce soire responsabele blablablablaa.. ik snapte niet wat ze bedoelde en ben dus even naar de campingbaas gegaan en die zei dat Tim die avond langs zou komen.Yes, eindelijk weer een Nederlander die ik ken! 🙂 Die avond hadden we ook onze eerste schuimparty. Wat superdupergaaf was! Raad iedereen aan om dat een keer te gaan doen op de camping! Hele avond dansen en met de kinderen in het schuim springen en dansen is helemaal te gek! Tim was erg onder de indruk van hoeveel mensen erop af gekomen waren en hoe gezellig het was! Deze camping is echt super gezellig! Iedere avond een optreden of iets waar ook veel gasten op afkomen echt wauw… ik mag van geluk spreken dat ik op deze camping beland ben!

Komende week ga ik voor het eerst op woensdagavond marionetten spelen. Voor degene die niet weten wat dat is: dat is eigenlijk hetzelfde als poppenkastspelen met levensgrote poppen. Ik vind het helemaal geweldig omdat te mogen doen dus hopelijk verloopt alles volgens de planning. In mijn volgende blog zal ik deze activiteit gaan toelichten! 🙂

Ohja, voor de thuisblijvers in Nederland: vandaag ben ik toch al aardig verkleurd. Dus bruin terugkomen, moet wel gaan lukken, haha!

Bisous!

tanja2

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!