Wil jij deze zomer als Flex Topper naar Frankrijk meld je snel aan want vol = vol! Solliciteer snel of doe de test om erachter te komen of animatiewerk in het buitenland écht iets voor jou is.

We zijn er bijna, maar nog niet helemaal!

We zijn er bijna, maar nog niet helemaal!

3 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Bonjour tout le monde! De vorige keer zei ik zo leuk dat ik weer meer blogs zou schrijven vanaf dat moment, maar dat is helaas weer niet gelukt… Gelukkig gaat alles nog steeds goed met mij, heel goed zelfs.

Mijn tijd op camping la Grange de Monteillac zit er alweer op, die 7 weken zijn echt voorbij gevlogen en als ik er nu op terug kijk heb ik een hele leuke tijd gehad daar. Ik heb zoals iedereen wat dieptepuntjes gehad, maar ik heb ook hele leuke momenten gehad en ik kan er met een goed gevoel op terugkijken, want ik heb het toch ook wel erg naar mijn zin gehad daar.

Frans, Frans en nog eens Frans

Op deze camping had ik alleen Franse collega’s en zat als enige Nederlander in een huis met maximaal zeven andere Fransen. Hier had ik dus aan het begin moeite mee, ik kon het Frans niet goed volgen en begreep vaak niet wat ze bedoelden, maar m’n Frans is goed verbeterd en aan t eind van de zomer kon ik makkelijk met ze praten. Hoewel ik niet weet of ik contact met m’n collega’s blijf houden, waren ze wel echt hartstikke aardig en ik mis nu wel de gezelligheid van iedereen in het huis en op de camping.

Equipe de la Grange de Monteillac 2016!

Nog steeds in Frankrijk…

Nog steeds in Frankrijk? Ja nog steeds, maar op een andere camping! Ongeveer twee weken voordat ik klaar zou zijn op de camping kreeg ik een mailtje van Jeroen of ik nog een week op een andere camping zou willen werken. Ik heb hier eigenlijk al heel snel mijn keuze in gemaakt, dit wil ik gaan doen! Een nieuw avontuur, nieuwe camping, nieuwe collega’s en nieuwe ervaringen.

Twee weken later zat ik weer in m’n blauwe racewagen (Karel) Frankrijk door te crossen op weg naar camping la Bretonnière. Ik zit nu voor m’n tuinhuisje hier deze blog te schrijven en heb m’n eerste volledige werkdag erop zitten.

Update: Karel is van m’n moeder, niet van mij. Daar wees ze me even op toen ze deze blog las. 

Met Ford Karel (dit was toen ik tussendoor even in NL was en terugging met de auto)

Troubleshooting

Het is wel wennen op een andere camping. De sfeer op de camping is anders, alles wordt alles gedaan en de animatie is weer heel anders. Heel leuk, maar wel wennen. Het is vooral raar om voor één week op een andere camping te zijn waar iedereen elkaar al kent. Ik heb dus nu ook echt veel meer respect gekregen voor de troubleshooters die dit een hele zomer lang doen.

Ik ben wel blij dat ik ervoor heb gekozen om hier te werken, want ik leer weer allemaal nieuwe dingen en kan nog langer van het mooie Frankrijk genieten in een nieuw gebied (NIET MEER MIDDLE OF NOWHERE).

Naja dit was het wel zo’n beetje, weer even een update hoe t met me gaat.

A bientôt! Bisous <3

IMG_9632

Dikke bisous van mij

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!