Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

We zijn alweer op de helft

We zijn alweer op de helft

3 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Hoi iedereen,

Om heel eerlijk te zijn ben ik al meer dan een maand in Frankrijk en om heel eerlijk te zijn heb ik pas 1 blog geschreven dat 2 maanden geleden was. Sorry maar het is hier zo leuk :p

Ja oke ik heb naast dat het hier zo leuk is nog wel een andere goede reden hiervoor…namelijk: ik krijg mijn blog inspiratie altijd onder de douche. Ik krijg dan zo veel ideeën in mijn hoofd, alleen water + computers gaan niet samen dus moet ik wachten en als ik dan achter mijn laptop ga zitten… *poef* ideeën verdwenen.

Vanavond was het weer bijna hetzelfde verhaal. Ik stond onder de douche en was weer een blog in mijn hoofd aan het schrijven maar deze keer dacht ik: onthouden onthouden onthouden. Dus toen ik klaar was heb ik alles in mijn mobiel gezet, ben ik achter mijn computer gaan zitten en zit ik nu dit te typen.
Mijn zins opbouw is vreemd, mijn verhaal lijnen zijn vreemd (ik heb bijv. nu al 110 woorden over een douche gepraat) maar dat past wel een beetje bij mij.

Dit was mijn geweldig goede reden waarom jullie de afgelopen 2 maanden niks van mij hebben gehoord en nu ga ik jullie vertellen wat ik de afgelopen maand hier heb uitgespookt.

13728965_1076344549125201_9119144555956891906_n

Ik wil nog lang niet weg

23 juni ben ik vanuit Utrecht vertrokken naar mijn avontuurtje op camping La plage et bord de mer in het zuiden van Frankrijk. Ik zit hier dus al dik een maand en even 1 ding: tot nu toe wil ik niet weg.

Ik vind het zo leuk hier en ben zo gelukkig. Iedereen is heel aardig, mijn teamleider is een toffe peer (ja dat vind ik wel een goede bewoording voor hem) en het werk is ook super tof!  Samen met mijn (slome) Franse collega verzorgen wij de miniclub wat elke dag vol is met allemaal Franse kindjes. Voor de siësta dansen we de dagelijkse campingdans aan het zwembad en in de avond minidiscooooo. Ja minidisco ik krijg er geen genoeg van en de schuimparty’s op woensdag vind ik om heel eerlijk te zijn heel heel heel erg leuk 🙂

IMG_1162

Trouwens mijn jam op dit moment: Soprano – Cosmo (LALALALALALALALALA) <- enige wat ik begrijp van dit nummer.

Zoals je leest is het hier gewoon best wel heel erg leuk en vliegt zo’n maand zo voorbij.
Nog 1 maandje te gaan en als het weer zo lang duurt voordat er weer een blog komt.. jullie weten nu mijn super goede reden 🙂

Liefs, Mare

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!