Wat te doen na werktijd met je collega's

Wat te doen na werktijd met je collega's

De dag zit erop, je hebt net gegeten met je collega’s en je hebt nog een hele avond voor je. Je collega’s en jij hebben zin om samen nog iets te doen, elkaar beter te leren kennen en in het meest ideale geval even van de camping af te gaan. Gedurende de periode dat je aan het werk bent, zul je merken dat iets samen doen steeds meer vanzelf gaat, maar die eerste week is het misschien nog wel spannend of weet je niet zo goed wat je moet doen. Daarvoor heb ik een paar tips voor je!

Chillen in het buitenland

Ik vond het altijd superleuk om de omgeving rondom de camping te verkennen. Ik ging op zoek naar shortcuts naar de leukste barretjes, ijssalons en de supermarkt. Samen met je collega’s komen deze weggetjes ook vet goed uit, want dan kun je samen vet snel een drankje drinken of een ijsje eten in het dichtstbijzijnde dorpje. Vraag bij de receptie of aan andere collega’s naar restaurantjes, mooie plekken of andere plekjes die alleen locals kennen.

Mijn 7 tips

Naast eropuit gaan kun je natuurlijk ook op de camping genoeg leuke dingen samen doen. Al mijn favorieten op een rijtje:

1. Tapasavond

Als je nog niet gegeten hebt, is het een topidee om met je collega’s naar de supermarkt te gaan en allemaal lekkere dingen te halen. Maak allemaal je eigen lievelingsgerechten, het hoeft niet groot en ingewikkeld. Werk je in een internationaal team? Helemaal top, want des te groter de kans dat je nieuwe dingen te eten krijgt.

2. Karaoke

Het wordt waarschijnlijk ook vaak door de camping georganiseerd, maar een karaokeavond met alleen je collega’s is fantastisch. Je leert elkaar kennen en de nummers zijn universeel. Als je de karaoke niet midden op het terras doet kun je je lekker even laten gaan. Zing zo vals als je kan en ga ervoor!

3. Het terras op!

Die shortcuts waar ik net over vertelde? Heb je nodig voor het dichtstbijzijnde terras voor jouw lievelingsdrankje. Een groene ice tea, biertje of cocktail, ga samen met je collega’s. Dan leer je elkaar pas echt kennen, vet leuk!

4. Sterren kijken

Een van mijn lievelingsdingen was toch wel echt sterren kijken. Met een kleedje, een zak chips en een pak ice tea onder de arm op zoek naar de beste spot om een avond eens goed te chillen. Oh vergeet je muziekbox niet! Zoek een plekje langs het water, een grasveld of misschien een grot in de bergen in de buurt? Je zult de mooiste plekken vinden met hulp van locals.

5. Roadtrip

Naast je vrije avond(en) heb je natuurlijk ook altijd een vrije dag! Heb je een collega met een auto? Let’s go! Een roadtrip gaf mij altijd het ultieme vakantiegevoel. Bezoek een stad of rijd door uitgestrekte weilanden. Ben je in Frankrijk? Spot die zonnebloemvelden!

6. Kaartspellen

Classic but never gets old. Ouderwets kaarten! Met veel mensen ken je ook een boel spellen. Leer elkaar nieuwe spellen, dan heb je bij het volgende feestje ook weer een goed spel om uit te leggen. ‘Huh ken jij dit?’ ‘Ja, tijdens mijn werk als entertainer hebben we dit gedaan!'

7. Battle of the Acts

Weet je nog vroeger, de bonte avond? Hoe'n groot feest was dat vroeger wel niet. Je leefde er helemaal naar toe! Dat kun je natuurlijk ook plannen met je collega’s. Door er een battle van te maken, daag je elkaar uit en verras je elkaar. Sowieso dat er dan de rest van de week nog over gepraat wordt!

Let's go!

Ik krijg helemaal zin om weer aan de slag te gaan als entertainer nu ik dit schrijf. Dit wil je toch? Je tijd op een van de mooiste werkplekken in binnen- of buitenland is niet te beschrijven en is echt een gevalletje van ‘daar had je bij moeten zijn!’

Krijg jij er ook zin in om aan de slag te gaan als entertainer? Check de vacatures, onze social media, stuur een mailtje, DM of bel ons!

Over de blogger
Joëlle Coelingh
Joëlle Coelingh

Joëlle is al sinds 2016 actief voor TeamAnimation. Na drie zomers gewerkt te hebben in Zuid-Frankrijk in verschillende teams en op twee verschillende campings heeft ze zich nu aangesloten bij kantoor. Joëlle heb je misschien al gezien op jouw camping of vakantiepark om foto's of video's te maken.

alle blogs van Joëlle
Vacature bij deze blog
Kort maar krachtig aan de slag als entertainer!

Kort maar krachtig aan de slag als entertainer!

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2022