Wat een drukte, hoogseizoen!

Wat een drukte, hoogseizoen!

Wauw, wow, hoezo? Dat waren een aantal woorden die wij gister ochtend alleen maar konden uitbrengen. We wisten dat het al steeds drukker werd op de camping, maar gisteren stonden we echt versteld. Het gemiddelde van de miniclub in de ochtend was steeds rond de 40 kindjes, wat wij op zich al best veel vonden. ’s Middags meestal een stuk of 25. Maar gisterochtend, moesten we echt even goed bedenken hoe we het moesten aanpakken. 73 kinderen waren op de miniclub afgekomen, 73! Puur omdat we ‘minions’ gingen knutselen. Wij netjes 40 toiletrolletjes klaar gelegd. Gelukkig losten we alles goed op en konden we ook flessen gebruiken om mee te werken. Waarna alles ook goed verliep.

Verder zijn de eerste 2,5 week me heel goed bevallen. Druk, maar super! We hebben thema’s als Water, Feestdagen en deze week Films. De kinderen hebben het goed naar hun zin.

Bijna elke avond dansen we minidisco. Het is warm en vermoeiend, maar je krijgt veel energie van de blije kinders. Zeker als Yellitoh toevallig langskomt, gaan de kinderen uit hun dak.

Ook moeten we veel voorbereiden voor shows met kinderen en shows die we opvoeren als team. We hebben al twee shows met kids gehad en afgelopen vrijdag was onze eerste show als team voor de hele camping! Was spannend, maar ontzettend leuk om te doen! Aankomende vrijdag gaan we, samen met de kindjes, het verhaal van Tarzan opvoeren. Ik heb de rol van Tuk. Superleuk!

Ik kan ga me hier zeker nog goed vermaken tot en met eind september!

À bientôt, bisous.