Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Wat doe je eigenlijk?

Wat doe je eigenlijk?

2 minuten
15-10-2014
Tim Steen

‘Wat doen jullie eigenlijk op kantoor als het seizoen is afgelopen?’ Deze vraag is mij al zo’n beetje door iedere animateur gesteld. Seizoen voorbij, alle medewerkers weer naar huis, en wij kunnen achterover leunen, is vaak het beeld. Maar niets is minder waar…

Remko en ik doen samen de verkoop. Dat klinkt heel zakelijk (is het soms ook wel een beetje), maar het betekent dat wij er voor zorgen dat Team4Animation samenwerkt met de leukste en mooiste campings van Frankrijk en Italië. Aan het einde van het hoogseizoen, als iedereen aan het nagenieten is van de prachtige zomer van 2014, zijn onze gedachten al weer gericht op 2015. We evalueren de zomer met alle campings: vaak ter plekke, soms per telefoon of e-mail. Deze evaluatie is heel belangrijk voor ons om te weten wat goed gegaan is, maar ook om verbeterpunten aan het licht te krijgen.

Na de evaluaties beginnen ook de beurzen. Dat zijn Franse ‘salons’ waar alle bedrijven die iets met de campingwereld te maken hebben zich presenteren aan de aanwezige campingeigenaren. Ook komen wij soms naar bijeenkomsten van campingketens of lokale campingverenigingen, om daar een workshop te geven (en natuurlijk promotie te maken voor Team4Animation).

Tussen de evaluaties en afspraken in Frankrijk door zijn wij ook druk bezig met het adviseren en het sluiten van nieuwe contracten met de campings. Dat doen we meestal gewoon per e-mail of telefoon vanuit ons kantoor in Alkmaar. Zodoende komen wij de herfst door, richting januari, wanneer de voorbereiding voor het nieuwe animatiejaar weer begint.

Achteroverleunen? vergeet het maar! Wij zijn druk bezig met misschien wel de mooiste baan ter wereld…

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!