Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Wandelende vertaalmachine

Wandelende vertaalmachine

3 minuten
23-07-2016
Lotte Elfferich

Bonjour tout le monde! Mijn eerste blog geschreven in la France, en ja ik leef dus nog. Ik ben al drie weken op de camping (time flies) en heb nog niets geschreven, sorry daarvoor! Ik heb het heel druk gehad en zat even niet met mijn hoofd bij het schrijven, maar nu ga ik er weer tegenaan!

Afgelopen drie weken zijn voorbij gevlogen en het gaat steeds beter op de camping! Ik vind steeds meer mijn draai op de camping en een onderdeel waar ik afgelopen week veel mee te maken heb gehad is vertalen. Ik voel me echt een soort wandelende vertaalmachine als ik soms aan het werk ben hier. Afgelopen week hadden we heel veel Nederlandse kinderen in de miniclub en ik moest dus vaak voor mijn collega dingen vertalen voor de kinderen, hij is Frans namelijk. En als ik dan in het Frans tegen de Franse kinderen praat gaan de Nederlandse kinderen weer “juf wat zeg je, ik snap het niet, juf?”.

IMG_9594 –> foto van het toernooi (ik sta er zelf helaas niet op, ik nam de foto)

Tranduire, expliquer et courir

Het drukste moment had ik donderdag, toen we met de animatie een olympiade organiseerden voor de club enfants en club ados. De kinderen en ados zaten gemengd in een team en ook Nederlandse kinderen met Franse ados, want er zijn geen Nederlandse ados in die club. Het was heel leuk om te doen en de kinderen vonden het ook leuk, maar ik was de hele tijd het veld over aan het rennen om te vertalen wat ze tegen elkaar willen zeggen en om alles nog een keer uit te leggen omdat ze niet geluisterd hadden.

Ik vind het helemaal niet erg trouwens, ik vind het leuk om te doen en om iedereen te helpen. Bovendien betekent het ook dat ik ergens nuttig voor ben. Dit gevoel had ik namelijk niet echt in de eerste 1,5 week dat ik hier was, maar gelukkig is dit nu een stuk beter. Volgende week moet ik zelf de Lion King gaan organiseren om op te voeren met de kinderen. Mijn collega gaat me wel helpen, maar ik ga zelf de meeste voorbereidingen doen. Ook al is dit wel veel werk en weet ik niet of het me gaat lukken, ik vind het ook wel heel leuk om zelf zoiets op me te nemen en dan het resultaat te zien volgende week.

I’ll keep you posted!

IMG_9578 –> Watergevecht met de kiddo’s = helemaal nat worden

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!