Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Waarom kantoor altijd voor jou klaar staat

Waarom kantoor altijd voor jou klaar staat

2 minuten
02-04-2021
TOP Animation

Entertainers zijn we allemaal. Iedereen op kantoor weet hoe het is om animatiewerk op een camping of vakantiepark te doen. Je komt te werken in een club waar iedereen elkaar goed kent. Gezelliger kan niet toch?

Samen staan we sterk

Natuurlijk hartstikke leuk dat kantoor zo close met elkaar is, maar wat heeft dat te maken met jouw ervaring? Ook wij hebben ooit een eerste seizoen beleefd en weten dus precies hoe dat voelt! We weten dan ook hoe fijn het is om er nooit helemaal alleen voor te staan.

Voor, tijdens en na de zomer staan wij voor jou klaar. Voor de leuke, maar ook de minder leuke momenten. Loopt het een keer niet zoals je zou willen? Wij zijn 24/7 bereikbaar tijdens het hoogseizoen en kunnen zelfs eventueel bij je langskomen. We doen dit samen! Een oplossing is er altijd.

De eerste stappen

Voor het seizoen gaat beginnen, hebben we al contact. Tijdens je sollicitatie gaan we het echt over jou hebben! Wij vinden het belangrijk om elkaar goed te leren kennen. Je komt dus ook te weten wat jij van ons mag verwachten. We gaan zorgen dat je precies weet wat je kan verwachten en regelen samen alles om uiteindelijk ook echt aan de slag te kunnen gaan.

Het seizoen

Tijdens het seizoen gaan wij met je mee naar Frankrijk. Vanuit daar zijn we altijd bereikbaar voor vragen en komen we ook minimaal 1 keer bij je langs. Tijdens het bezoek zullen we zowel jou als de campingeigenaar spreken.

Keep in touch

Einde van je contract, niet einde contact! Na de zomer zijn wij natuurlijk heel erg benieuwd hoe jij het hebt ervaren. Wie weet help jij ons om te blijven groeien. Daarnaast hopen we met je in contact te blijven, want er komt snel weer een nieuwe zomer aan. Misschien sta jij dan wel weer te shinen op een camping of vakantiepark.

Heb jij nou ook altijd entertainer willen worden? Solliciteer dan snel en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van onze club! Kijk hier voor alle huidige vacatures.

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!