Waarom je de training van TeamAnimation echt niet wilt missen!

Waarom je de training van TeamAnimation echt niet wilt missen!

Tijdens de training van TeamAnimation leer je alle tips en tricks die je nodig hebt wanneer je aan de slag gaat als entertainer in binnen- of buitenland. Tijdens de trainingen brengen we je de sfeer en het gevoel bij dat jij door gaat zetten op de camping. De training is een groot feest met mensen die allemaal hetzelfde doel hebben, dus nieuwe vriendschappen en een fantastische tijd gegarandeerd!

De trainers

Alle trainers van TeamAnimation hebben in jouw schoenen gestaan en zijn allemaal ook ooit begonnen met een training van TeamAnimation: ‘Dit moet je meegemaakt hebben’. We weten heel goed hoe spannend het is en we doen er alles aan je op je gemak te stellen. Je leert megaveel en na de training ben jij helemaal ready om te gaan werken op jouw camping of vakantiepark aankomend seizoen. De sfeer is top, enthousiasme komt bij iedereen vanuit hun tenen en we doen er alles aan om onze liefde voor het vak aan jou over te brengen.

Wat we doen

De training bestaat uit theorie en workshops die je voorbereiden op jouw tijd als entertainer. Van kidsclub creatief en actief tot aquagym en meeleeftheater. Alle trainers hebben minstens 3 jaar ervaring als entertainer en kunnen je alles vertellen over hoe het is om aan de slag te gaan voor TeamAnimation. Voordat je naar de training komt krijg je toegang tot de online training die je ook afrondt. Tijdens de training wordt de theorie nog een keer behandeld, zodat je door de herhaling alles echt onthouden hebt. Na de theorie ga je zelf aan de slag tijdens de workshops: kidsclub, meeleeftheater, aquagym en show. Samen met de andere deelnemers waan je je al even op de camping en leef je je in in mogelijke situaties.

De trainers zijn er om al je vragen te beantwoorden, geven je feedback en helpen je voor te bereiden op jouw tijd als entertainer.

En daarna?

Na de training weet jij alles wat je moet weten en kan het aftellen beginnen. We organiseren dit jaar een online terugkomfestival, zodat we elkaar nog een keer zien voor het seizoen echt van start gaat. Bereid je voor, pak je koffer in en stel al je vragen waar je de aankomende periode tegen aanloopt. Bel ons, mail ons of slide in onze DM. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Over de blogger
Joëlle Coelingh
Joëlle Coelingh

Joëlle is al sinds 2016 actief voor TeamAnimation. Na drie zomers gewerkt te hebben in Zuid-Frankrijk in verschillende teams en op twee verschillende campings heeft ze zich nu aangesloten bij kantoor. Joëlle heb je misschien al gezien op jouw camping of vakantiepark om foto's of video's te maken.

alle blogs van Joëlle
Vacature bij deze blog
Kinderentertainer in een klein team in Frankrijk

Kinderentertainer in een klein team in Frankrijk

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2022