Waarom ik voor Team4Animation heb gekozen!

Waarom ik voor Team4Animation heb gekozen!

3 Minuten
02 Mar 2018

Toen de blaadjes van de bomen vielen en ik eigenlijk moest studeren voor mijn tentamenweek, pakte ik mijn laptop om de mogelijkheden voor de zomer uit te zoeken. Ik wilde graag voor langere tijd weg, niet ‘zomaar’ op vakantie en eigenlijk ook wat bijverdienen. Van alles kwam voorbij: werken op een boerderij in Noorwegen, als hulpkok op een vakantiepark in Griekenland of au pair van twee kleine kindjes in Londen. Er was zo veel keus dat ik onmogelijk kon kiezen, alles leek me leuk! Uiteindelijk sprak animatiewerk mij het meeste aan: kinderen blij maken en werken in de zon! Allerlei verschillende organisaties kwamen voorbij maar het oranje-blauwe logo bleef in mijn gedachte rondspoken. Ik solliciteerde online en dat was het begin van een onvergetelijke zomer!

Waarom dan Team4Animation?

Maar waarom koos ik voor Team4Animation uit al die verschillende organisaties? Allereerst vond ik de website heerlijk overzichtelijk (ik als computerkluns vond dat stiekem best wel fijn) en stond eigenlijk alles wat ik wilde weten opgeschreven. Zo wist ik precies wat me te wachten stond. Na het invullen van het sollicitatieformulier, kon ik alvast in de stemming komen door het lezen van alle blogs. Door alle informatie kreeg ik een goed beeld van de organisatie en wat ze van mij verwachtte, heel fijn!

Het warme welkom in de Team4Animation-familie

En dan natuurlijk het langverwachte, spannende sollicitatiegesprek. Ik vind solliciteren eigenlijk best wel stom en mezelf verkopen al helemaal lastig, dus ik ging met zwetende handjes naar het kantoor in Woerden. Maar bij binnenkomst voelde het gelijk niet meer als een stroef en moeilijk sollicitatiegesprek! De sfeer was heel gezellig en samen met de andere kandidaten werd je helemaal op je gemak gesteld. Er werd over van alles gepraat, ik voelde me thuis en iedereen was heel lief!

Al snel (twee uur later) werd ik gebeld met het nieuws dat ik was aangenomen, jeeeeej! Na wat heen en weer mailen (ik was bijna al mijn vragen vergeten te stellen tijdens het gesprek haha), voelde ik me al een beetje onderdeel van Team4Animation-familie. Dit gevoel werd helemaal versterkt tijden het trainingsweekend. Wat een warm welkom! Je werd ontvangen door alle trainers en ze hadden onze namen al uit hun hoofd geleerd. Iedereen is ontzettend behulpzaam en luisteren naar al je vragen, verhalen en onzekerheden.

Ook tijdens het werken in Frankrijk staan ze voor je klaar. Je regiomanager komt een of twee keer langs om te kijken hoe het gaat en om met je campingbaas te praten. Verder kan je ze altijd bellen of een berichtje sturen als je ziek bent, je het even niet meer weet of gewoon voor een gezellig praatje. Na het Frankrijkavontuur is het tijd voor de reünie om de zomer met zijn allen af te sluiten! Al met al, is het één grote, gezellige familie en blijf je voor altijd besmet met het Team4Animation-virus!

 

Over de blogger
Jamila de Jong
Jamila de Jong

Hoii! Ik ben Jamila en ik ben 21 jaar oud. Afgelopen zomer heb ik gedanst en geknutseld op camping Monplaisir! Het was een onvergetelijke zomer ik deel graag al mijn verhalen en tips met jullie!

alle blogs van Jamila
Vacature bij deze blog
Kinderentertainer in een groot team in Frankrijk

Kinderentertainer in een groot team in Frankrijk

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2021