Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

VVV – voortdurend veelteveel vêtements

VVV – voortdurend veelteveel vêtements

3 minuten
01-07-2016
Lotte Elfferich

Bonjour tout le monde! Als dit online staat heeft iedereen het trainingsweekend gehad. TW4 zit er dan ook op en iedereen is klaar voor de zomer! Op het trainingsweekend hebben we geleerd dat alle activiteiten VVV moeten zijn, maar wat is VVV dan?

VEILIGHEID VOORTDUREND VOOROP! (roepen ze in koor).

Alleen voor mij is er dan ook nog de VVV zoals in de titel beschreven: voortdurend veelteveel vêtements. Bij alle vakanties die ik tot nu toe heb gehad, is “300% meenemen, 100% aantrekken” meer op mij van toepassing. Het liefste neem ik m’n hele klerenkast mee, want bij alles wat erin zit denk ik wel dat ik het misschien nodig heb. Gelukkig is het nooit zover gekomen, maar alle ruimte die ik heb om mee te nemen aan kleren gebruik ik altijd. Aan het einde van de vakantie heb ik dan nog heel veel kleren liggen die ik nog nooit aan heb getrokken.

DSC00398

Work, work, work…

Gelukkig is op het trainingsweekend nog eens expliciet verteld dat we niet te veel kleren mee moeten nemen, want je hebt ze toch niet aan. Je loopt zes van de zeven dagen rond in je animatiekleding omdat je die dag werkt. Alleen in de avond of op je vrije dag doe je andere kleren aan. Voor mij komt dat neer op 7 vrije dagen en dan wat avonden. Daar hoef ik niet mijn hele zomercollectie voor mee te nemen.

Het gaat voor mij dus een hele uitdaging worden om uit te kiezen welke kleren ik mee wil nemen en welke niet. Het wordt in ieder geval mijn hele stapel aan korte broeken en mijn team4animation kleding. Verder is mij door de camping aangeraden om warme kleding mee te nemen omdat mijn camping in een dal ligt. Hierdoor kan het dus flink afkoelen in de avond en nacht.

Decisions, decisions

Ja en wat dan? Ik kan wel al mijn zomerjurkjes, shirtjes en rokjes mee gaan nemen, maar dan kan ik van tevoren al zeggen dat ik dat allemaal niet aan ga trekken. Ik heb me hierdoor al in moeten houden met winkelen als ik allemaal leuke zomerkleren zie liggen. De hele zomer ben ik zo ongeveer weg en in Frankrijk zal ik het toch niet aantrekken.

Het wordt dus even inhouden met het inpakken van mijn koffer als ik dat aankomende week ga doen. Een pluspunt is wel, hoe minder kleren ik meeneem, hoe minder gewicht ik mee hoef te sjouwen als ik op de terugweg met het OV naar huis moet.

DSC00438

Update: M’n koffer is nu ingepakt en ik heb alsnog weer te veel meegenomen. Gelukkig kan ik een deel ook weg gooien aan het eind van de vakantie, ik hoop dat m’n koffer dan niet weer zo zwaar is… 

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!