Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Vrije tijd op de camping

Vrije tijd op de camping

3 minuten
22-04-2018
TOP Animation

Wanneer je de zomer aan de slag gaat bij Team4Animation ben je natuurlijk niet 24/7 aan het werk, vrije momenten zijn er zeker. Naast dat je sowieso een complete vrije dag per week hebt, heb je soms tussendoor ook nog wel even een paar uurtjes om te relaxen. In dit blog geef ik je wat tips over hoe je je vrije tijd optimaal kan benutten deze zomer. 

24/7 animator

Ook al ben je niet altijd bezig met een activiteit, je bent wel altijd animator, ook in je vrije tijd. Dit betekent dat je nog steeds het gezicht van de camping bent tijdens je vrije avond. Een middagje rustig aan het zwembad liggen zit er waarschijnlijk niet in, de kinderen willen nog steeds je aandacht (en als je die niet geeft wordt je vanzelf wel het zwembad in geduwd). Kies dus voor jezelf uit wanneer je echt even een momentje voor jezelf nodig hebt. Wanneer dit zo is, kies dan voor een plekje waar de gasten niet mogen komen of ga even van de camping af. Probeer een plekje te vinden waardoor jij je batterij weer helemaal kan opladen!

Netflix & Loading

Zoals in eerdere blogs al beschreven: de WiFi op de camping is niet optimaal. Mocht je dus iedere avond met een aflevering van FRIENDS in slaap vallen of ’s ochtends graag wakker wordt met een aflevering van Ru Pauls Dragrace zorg er dan voor dat je deze download op je laptop! Zoals je hier kan zien maakte ik tijdens het eten mijn eigen tent cinema en heb ik in de zomer toch nog kunnen bingewatchen tijdens mijn lunchpauzes.

Fietstocht naar een T4A-collega 20km verderop!

Spelletjes zijn je beste vriend

Ouderwetse kaartspelletjes, dobbelspelletjes en alles wat daar op lijkt: campingentertainment before the iPad. Deze zomer heb ik mezelf aardig wat uurtjes kunnen vermaken door spelletjes te spelen met gasten (ik stond alleen) op de vrije avonden. Naast de oude klassieker pesten heb ik ook veel nieuwe spelletjes ontdekt zoals Phase10, regenwormen en Dobble (aanrader!). Het is natuurlijk leuk om ’s avonds nog even buiten te chillen met een biertje en een verkoelend briesje, maar je kan dit soort spelletjes ook met de kinderen spelen wanneer het regent!

Regenwormen op mijn vrije middag

De vrije dag!

Een keer per week heb je een vrije dag, vaak is dit de wisseldag van de camping. Dit kan het soms lastiger maken om met gasten een dagje op pad te gaan. Zelf had ik niet iedere week behoefte aan een dag weg met gasten dus ben ook zelf een keer op pad gegaan met de fiets. Een andere week ben ik alleen met gasten boodschappen gaan doen en had ik de rest van de middag voor mezelf op de camping. Ook hier geldt: ga bij jezelf na waar je behoefte aan hebt! Heb je zin om 20 kilometer te wandelen of heb je zin om een boek te lezen voor je caravan? Niks moet op je vrije dag.

Verdwalen in doolhoven op een vrije dag

 

Kortom: geniet! Van je vrije momenten, de omgeving en de leuke mensen om je heen.

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!