Wil jij deze zomer als Flex Topper naar Frankrijk meld je snel aan want vol = vol! Solliciteer snel of doe de test om erachter te komen of animatiewerk in het buitenland écht iets voor jou is.

Voorbereiden op het trainingsweekend

Voorbereiden op het trainingsweekend

3 minuten
20-03-2018
TOP Animation

Je hebt van die weekenden die echt grandioos zijn, heerlijke feestjes, de leukste vrienden en de lekkerste drankjes. Het lijkt wel alsof het gewoon niet beter kan! Maar dan is daar ineens het trainingsweekend, by far het allerleukste weekend van het jaar! Zo’n allerleukste weekend vergt natuurlijk wel een beetje voorbereiding.

Online training

Zorg dat je de online trainingen hebt gedaan en de minidisco dansjes kent. Misschien een beetje cliché, maar je gaat het echt hard nodig hebben. Alle onderdelen uit de online modules komen echt terug en wordt je zelfs op beoordeeld. Erger nog, je moet aan het eind van de training zelfs een toets maken! En wat de minidisco dansjes betreft, van minuut 1 tot de aller laatste seconde wordt er gedanst en dan is het wel heel erg chill om de dansjes op z’n minst een beetje te kennen!

Schaamte thuislaten

Hoe gek het ook mag klinken, die animateurs en animatrices zijn een beetje hetzelfde soort mensen en dat schept echt een band. Waarschijnlijk ga je helemaal alleen naar het trainingsweekend en dat is best wel spannend. Maar de allergrootste tip, laat je schaamte thuis! Iedereen is net zo gek, grappig en leuk als jij bent dus doe gewoon lekker mee, laat zien wie je bent en weet dat niks te gek is! Je gaat het zo onwijs naar je zin hebben dat je echt niet meer weet waar je comfort zone ligt na het weekend.

Druk, druk, druk

Wees ook echt voorbereid op de laaaange dagen die het trainingsweekend heeft. De dag begint echt vroeg, is helemaal volgepland met activiteiten (pauze kennen ze echt niet bij t4a) en is pas laat weer afgelopen. Zorg dus dat je van te voren een beetje goed geslapen hebt, fit bent en ook een beetje conditie hebt. Je gaat heel veel activiteiten zelf organiseren en meedoen en daar heb je veel energie voor nodig!

Laat het over je heenkomen

Allerlaatste tip, ga er gewoon relaxed heen! Team4animation pakt je op de site altijd in met ‘de zomer van je leven” (wat ook echt zo is), maar dit is echt het weekend van je leven hoor! Je hoeft echt nergens rekening meer mee te houden, kan zo gek doen als je wil en alles is zo leuk! Ook de mensen met wie je het trainingsweekend ingaat, blijf je goed kennen. Uiteindelijk ga je zondagmiddag ongetwijfeld naar huis met tranen in je ogen. Dus, geniet!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!