Volwassen zijn is nog niet aan mij besteed..

Volwassen zijn is nog niet aan mij besteed..

2 Minuten
05 May 2015

Twee en een half jaar lang heb ik net gedaan alsof.. eraan mogen ruiken.. een beetje mogen proeven..

Dagelijks stond ik rond 07:00 uur op, afhankelijk van de NS en een mogelijk verwachte code oranje. Z.s.m douchen en aankleden, nog voordat de eerste vogel z’n keeltje had geschraapt zat ik te koukleumen in een stinkende, met schreeuwende pokdalige pubertjes volgestouwde trein. (of met huishoudbeurs-volk incl. volgepropte trolley met gratis meuk).

In pak en op hakjes rondrennen, plannen, organiseren, prijs afspraken maken, sales gesprekken voeren, revenu-vergaderingen voorbereiden.. Zo hoorde het toch na 4 jaar Hoge Hotelschool? Een baan als supervisor, carriere maken, volwassen worden! Niets was minder waar, want was ik gelukkig met mijn baan? Nope.

Toen was het moment daar, mijn contract liep af en ik dacht, nu ga ik het even allemaal anders doen! Ik wil op vakantie maar heb geen geld, dus wat doe je dan?! Juist! Je inschrijven bij Team4Animation!

Een week geleden zat ik met mijn trolley in de trein (vreselijk, mensen met trolleys..) Samen met ‘sister from another mister’ Ilse, wie ik gelukkig al kende van de sollicitatieronde, op weg naar (gooi hem er even in op Google.. het staat nog nét op de kaart) kampeerboerderij de Esrand in Sint Anthonis. Het gezicht dat wij naar elkaar trokken toen de deur van het busje open ging en er een kleine 50 juichende, zingende, springende mensen ons verwelkomde vergeet ik nooit meer! Waar waren we aan begonnen :/

Hoe bizar het voor mij is om dit nu achteraf te schrijven, het waren 4 van de meest geweldige dagen van mijn 25-jarig bestaan! (ja lieve animatietraining-genoten.. mama zegt het zelf nog maar een keer ;)) Wat hebben we het onwijs leuk met elkaar gehad! Dagelijks van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat dansen, workshops volgen, nog meer sporten, lachen, gieren en brullen. Éindelijk dacht ik, ik heb gevonden waar ik heel erg gelukkig van word!

Vrienden en vriendinnen om mij heen worden inmiddels 30, hebben een grote mensen baan, wonen (samen) in een grote mensen huis, trouwen en maken de kinderkamer klaar..
En ik.. Ik ga deze zomer in mijn nieuwe favourite Team4Animation trui nog even keihard genieten van mijn kindertijd 🙂

Over de blogger
Marceliene Poelman
Marceliene Poelman

Bonjour! In 2015 ben ik, Marceliene, op de gloednieuwe camping Au Lac de Biscarrosse, aan de slag gegaan met nog 5 andere mensen van Team4Animation. Lees hier gezellig mee.

alle blogs van Marceliene
Vacature bij deze blog
Kinderentertainer in een klein team in Frankrijk

Kinderentertainer in een klein team in Frankrijk

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2022