Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Volwassen zijn is nog niet aan mij besteed..

Volwassen zijn is nog niet aan mij besteed..

3 minuten
05-05-2015
Marceliene Poelman

Twee en een half jaar lang heb ik net gedaan alsof.. eraan mogen ruiken.. een beetje mogen proeven..

Dagelijks stond ik rond 07:00 uur op, afhankelijk van de NS en een mogelijk verwachte code oranje. Z.s.m douchen en aankleden, nog voordat de eerste vogel z’n keeltje had geschraapt zat ik te koukleumen in een stinkende, met schreeuwende pokdalige pubertjes volgestouwde trein. (of met huishoudbeurs-volk incl. volgepropte trolley met gratis meuk).

In pak en op hakjes rondrennen, plannen, organiseren, prijs afspraken maken, sales gesprekken voeren, revenu-vergaderingen voorbereiden.. Zo hoorde het toch na 4 jaar Hoge Hotelschool? Een baan als supervisor, carriere maken, volwassen worden! Niets was minder waar, want was ik gelukkig met mijn baan? Nope.

Toen was het moment daar, mijn contract liep af en ik dacht, nu ga ik het even allemaal anders doen! Ik wil op vakantie maar heb geen geld, dus wat doe je dan?! Juist! Je inschrijven bij Team4Animation!

Een week geleden zat ik met mijn trolley in de trein (vreselijk, mensen met trolleys..) Samen met ‘sister from another mister’ Ilse, wie ik gelukkig al kende van de sollicitatieronde, op weg naar (gooi hem er even in op Google.. het staat nog nét op de kaart) kampeerboerderij de Esrand in Sint Anthonis. Het gezicht dat wij naar elkaar trokken toen de deur van het busje open ging en er een kleine 50 juichende, zingende, springende mensen ons verwelkomde vergeet ik nooit meer! Waar waren we aan begonnen :/

Hoe bizar het voor mij is om dit nu achteraf te schrijven, het waren 4 van de meest geweldige dagen van mijn 25-jarig bestaan! (ja lieve animatietraining-genoten.. mama zegt het zelf nog maar een keer ;)) Wat hebben we het onwijs leuk met elkaar gehad! Dagelijks van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat dansen, workshops volgen, nog meer sporten, lachen, gieren en brullen. Éindelijk dacht ik, ik heb gevonden waar ik heel erg gelukkig van word!

Vrienden en vriendinnen om mij heen worden inmiddels 30, hebben een grote mensen baan, wonen (samen) in een grote mensen huis, trouwen en maken de kinderkamer klaar..
En ik.. Ik ga deze zomer in mijn nieuwe favourite Team4Animation trui nog even keihard genieten van mijn kindertijd 🙂

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!