Vive la Frans!

3 Minuten
15 May 2014

Terwijl de meeste animateurs nog lekker rustig in Nederland met de examens bezig zijn, zijn er ook al animatrices gewoon hard aan het werk in Frankrijk. Valérie is druk bezig op Camping la Guyonnière, Fatma en Lieve hebben er een meivakantie op Sérignan Plage op zitten, Benthe is al in het wintersportseizoen begonnen op Le Château, en Arine knalt sinds een paar weken op Camping Esterel.

Arine zetten we vandaag, geheel ongevraagd, in het zonnetje met een mini-interview! Zet je schrap.

Arine, hoe is het met je, ben je al bruin?
Supergoed! Meteen bij aankomst op de camping voelde ik me heel welkom, had ik me dus voor niets druk gemaakt! De Fransen zijn gewoon heel open en gastvrij. Ik slaap nu in een kleine stacaravan met één slaapkamer. Het is wel heel rustig op de camping nu (er zijn geen vakanties) dus alle tijd om bruin te worden! Ik zit aan de Middellandse Zee dus met het weer zit het hier wel goed…

En wat zit er niet goed? Met andere woorden: wat mis je het meest aan Nederland?
Lekker bruin brood. Gewoon brood. En een goede internetverbinding.

Wat is het leukste bij jou op de camping?
In de miniclub vind ik het kleien en verven het leukst om te doen. Maar er is nog iets bijzonders bij ons op de camping: de opnames voor Vive la Frans! Met Frans Bauer haha! Echt geweldig: ik heb Bingo gedaan met Marlijn Weerdenburg -die iedereen natuurlijk kent als Dani Lowinsky-, Victoria Koblenko is al langs geweest, Tygo Gernandt heeft hier gekampeerd en het hoogtepunt van afgelopen dinsdag: karaoke met Gordon en Frans Bauer! Gieren!

Hoe kom je de dag door?
Het is nu dus super rustig op de camping – er zijn praktisch geen kinderen. Op dit moment kom ik de dag dus door met wijn drinken 😉

Behalve dat: ’s ochtends organiseer ik een sportactiviteit, waarbij nu ongeveer drie mensen komen. We maken er wel wat van. ’s Middags doe ik een uurtje activiteiten in het zwembad, en ik doe van drie tot zes ’s middags de miniclub. Ik doe de animatie nu nog in mijn eentje, maar in het hoogseizoen staan we hier met een heel team. Ik heb in ieder geval rustig de tijd om op te starten!

Succes Arine! En de groetjes aan Frans Bauer en zijn vrienden!

 

Over de blogger
Bart Schuurman
Bart Schuurman

Ik ben Bart, bezig met de werving bij Team4Animation en projectmanager voor Team4Events. Op dit blog houd ik je op de hoogte waar ik mee bezig ben. We zien elkaar snel!

alle blogs van Bart
Vacature bij deze blog populair
Entertainer op een kleine camping

Entertainer op een kleine camping

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2021