Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Vive la Frans!

Vive la Frans!

3 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Terwijl de meeste animateurs nog lekker rustig in Nederland met de examens bezig zijn, zijn er ook al animatrices gewoon hard aan het werk in Frankrijk. Valérie is druk bezig op Camping la Guyonnière, Fatma en Lieve hebben er een meivakantie op Sérignan Plage op zitten, Benthe is al in het wintersportseizoen begonnen op Le Château, en Arine knalt sinds een paar weken op Camping Esterel.

Arine zetten we vandaag, geheel ongevraagd, in het zonnetje met een mini-interview! Zet je schrap.

Arine, hoe is het met je, ben je al bruin?
Supergoed! Meteen bij aankomst op de camping voelde ik me heel welkom, had ik me dus voor niets druk gemaakt! De Fransen zijn gewoon heel open en gastvrij. Ik slaap nu in een kleine stacaravan met één slaapkamer. Het is wel heel rustig op de camping nu (er zijn geen vakanties) dus alle tijd om bruin te worden! Ik zit aan de Middellandse Zee dus met het weer zit het hier wel goed…

En wat zit er niet goed? Met andere woorden: wat mis je het meest aan Nederland?
Lekker bruin brood. Gewoon brood. En een goede internetverbinding.

Wat is het leukste bij jou op de camping?
In de miniclub vind ik het kleien en verven het leukst om te doen. Maar er is nog iets bijzonders bij ons op de camping: de opnames voor Vive la Frans! Met Frans Bauer haha! Echt geweldig: ik heb Bingo gedaan met Marlijn Weerdenburg -die iedereen natuurlijk kent als Dani Lowinsky-, Victoria Koblenko is al langs geweest, Tygo Gernandt heeft hier gekampeerd en het hoogtepunt van afgelopen dinsdag: karaoke met Gordon en Frans Bauer! Gieren!

Hoe kom je de dag door?
Het is nu dus super rustig op de camping – er zijn praktisch geen kinderen. Op dit moment kom ik de dag dus door met wijn drinken 😉

Behalve dat: ’s ochtends organiseer ik een sportactiviteit, waarbij nu ongeveer drie mensen komen. We maken er wel wat van. ’s Middags doe ik een uurtje activiteiten in het zwembad, en ik doe van drie tot zes ’s middags de miniclub. Ik doe de animatie nu nog in mijn eentje, maar in het hoogseizoen staan we hier met een heel team. Ik heb in ieder geval rustig de tijd om op te starten!

Succes Arine! En de groetjes aan Frans Bauer en zijn vrienden!

 

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!