Wil jij deze zomer als Flex Topper naar Frankrijk meld je snel aan want vol = vol! Solliciteer snel of doe de test om erachter te komen of animatiewerk in het buitenland écht iets voor jou is.

Van miniclub naar 9.00 tot 17.00

Van miniclub naar 9.00 tot 17.00

4 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Dat dit jaar mijn Team4Animation-carrière zou vergroten, wisten we al. De prestigieuze titel van ‘trainer’ en ‘cameraman’ kon ik al toevoegen op mijn LinkedIn-pagina, maar wat er nu bij staat, had ik niet verwacht aan het begin van het jaar. Ik mag mij namelijk sinds september HQ-member noemen: werkend in het team dat in Alkmaar op kantoor zit.

Castellane

Eerst de zomer maar eens afsluiten. En niet zomaar een zomer. Eindelijk kan en mag ik het motto wat wij altijd van de daken schreeuwen, achter mijn seizoen zetten: de zomer van mijn leven! Eind augustus reden Clinton en ik alweer weg vanuit Castellane nadat ik letterlijk snotterend en diepongelukkig afscheid had genomen van Lou en de rest van de Jonker-familie. Daar ging ik dan alweer, de zeven weken waren clichématig voorbij gevlogen en de lange reis van 1.500 kilometer stond weer op mij te wachten. Weg van een te gekke camping, weg van een lieve en hardwerkende familie en weg van duizend en één mooie herinneringen. “Sla over 25 meter links af…”

Verf

Tijdens een (net wat drukke) miniclub, kreeg ik begin augustus een mailtje van Jeroen, die mijn telefoon op wonderbaarlijke wijze binnenkreeg ondanks de prehistorische WiFi. “Goed nieuws! De werkervaringsplek is van jou!” Terwijl er veertig kinderen met verfkwasten in m’n miniclub rennen en alles onderverven (inclusief mij) behalve hun steen, sta ik te glunderen van oor tot oor. “C’est qua Miech Miech?”, vraagt Lou nog terwijl ze zes kinderen tegelijk helpt en deels meezingt met de minidisco-CD. “Je suis heureux”, antwoordde ik.

WWW

Na eerst een snoepreisje naar New York te hebben gemaakt, begin ik eind september in Alkmaar! De wekker om 6.00 uur is ‘even’ wennen, maar al snel ben ik na twee uur aardig aanspreekbaar. Hoewel ik m’n Renaultje graag naar Alkmaar wil sturen, zijn de A1 en ochtendspits geen geweldige combinatie. Er zit niks anders op dan mijn oude vertrouwde vriend, de trein, weer te pakken. En dan: aan de slag op kantoor. “Als wat dan?”, hoor ik jullie vragen. Nou volgens LinkedIn ben ik een Social Media Strategist. Alles dat op Facebook, Instagram, de blog, website of het Wereld Wijde Web verschijnt, komt door deze jongen! Ook help ik Ilse met van alles en nog wat en komen er nog een aantal verrassingen aan.

Zingen

De sfeer die er op Trainingsweekend altijd is, bevindt zich ook in ons tweekamerig kantoor met uitzicht op de idyllische weilanden van Alkmaar. Jeroen die zich overal aan stoot en alles laat vallen, maar toch zo slim en relaxt is. Bart met z’n veel te snelle reacties en Tim die rondrent terwijl hij druk gebarend Frans spreekt door z’n telefoon. Yvette weet gelukkig de rust te bewaren en zingt vaak (net iets te hard en hoog) mee met de radio. Daar ben ik gelukkig, en tot ieders ergernis, ook vaak schuldig aan. Sorry jongens, maar tot de zomer horen jullie minimaal mijn mooie adlips en scheve songteksten-die-ik-toch-zeker-voor-de-helft-ken. Ilse die ik alleen maar hoef aan te kijken, waardoor we dubbel liggen van het lachen en Richard die al z’n creatieve ideeën doorstuurt, dag én nacht. Dit wordt een mooi jaar, een heel mooi jaar!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!