Ga jij het animatie avontuur aan in 2024? Solliciteer dan nu!

Van feestdag, tot autorace, tot huiskat

Van feestdag, tot autorace, tot huiskat

4 minuten
17-08-2015
Meron Westenberg

Een beetje later dan gepland, maar hier is hij dan mijn 5e blog over de zesde week hier in Frankrijk. Afgelopen week begonnen we zondag avond (net als altijd) met het voorstellen van het animatieteam. En dat gebeurt altijd verkleed, en op de een of andere manier willen de jongens altijd verkleed als meiden. De campingbaas vindt dat altijd erg leuk en die geeft dan ook vaak nog even het advies aan de jongens om toch nog even een roze boa te pakken.

IMG_0659  IMG_0578Dat is Max het vriendje van Anouk en qua gedrag is het net mijn broer (ja ollie :P). Wel heel handig als er een spin in je kamer zit, die haalt hij dan even weg (hè Max ;))

De rest van de week is eigenlijk ook weer voorbijgevlogen.  15 augustus in Frankrijk een feestdag en daarom zijn we zondag avond met zijn alle nog even naar Sarlat geweest (speciaal voor mij omdat ik dat nog niet gezien had, en ja het was natuurlijk heel grappig voor iedereen dat ik overal foto’s van maakte als een toerist). Dus toen ook nog even op de foto geweest met de beroemde eendenstandbeelden (ik weet niet of ze echt zo beroemd zijn, maar omdat er een hele rij toeristen er foto’s mee maakte, moest ik er natuurlijk ook mee op de foto met mijn lieve colegaatjes).  Na Sarlat zijn we naar Beynac geweest voor een vuurwerkshow (het was immers een feestdag), en dat was echt suuuper mooi en duurde ook best wel lang.

IMG_0622IMG_0599

 

IMG_0635IMG_0640

Op de camping werd het feest op 16 augustus (gister) gevierd. Dat betekende heel, maar dan ook heel veel mensen in het restaurant, dus het restaurant personeel was op zijn zachtst gezegd nogal gestrest. Verder was het onze taak om lekker te dansen, eerst een ‘bal’ met traditionele dansen en dansen waarbij je steeds met andere mensen uit het publiek ging dansen. Daarna was er vuurwerk, niet zo spectaculair als de dag ervoor in Beynac, maar voor een camping was het best cool. En daarna nog discoo! Ik was blij dat mijn vrije dag op maandag is en ik dus lekker kon uitslapen vandaag.

Afgelopen week was de miniclub ook hartstikke leuk, wel zijn er héél veel Nederlandse kindjes vertrokken. Waar de Nederlanders in de miniclub eerst soms in de meerderheid waren moesten we er nu blij mee zijn als er 3 waren. Op dit moment staan er vooral veel Engelsen op de camping. De scholen gaan natuurlijk in Nederland ook alweer bijna beginnen. Maar dat vind ik opzich niet erg, kan ik weer wat meer met mijn Frans oefenen. En dat gaat als steeds beter! Gister in de ochtend gekleurd met zout, heel mooi wordt dat. En in de middag een autorace gedaan waarbij de kinderen hun eigen auto konden ontwerpen. Super cute alle jongetjes met hut helmen op.

IMG_0646IMG_0650

Owja en voordat ik het vergeet, Anouk wilde ook heel graag dat ik dit even in mijn blog meedeelde, we hebben een huiskat……IMG_0656

Sinds een paar dagen zit er telkens een kat voor onze deur en we hebben echt geen idee van wie hij is. We hadden toevallig ook een deken op de stoel voor onze caravan liggen en daar lag hij dan ook vaak. Gister avond had Anouk de deur even open gelaten en toen zat hij opeens in onze caravan, dat was echt even een schrikken haha.

Hij vond Anouk heel lief en ging langs haar been kopjes geven, maar toen we hem eruit wilden zetten, zette hij wel zijn nagels uit.  Toen hebben we hem maar met een schoteltje melk naar buiten gelokt.

Mijn laatste weekje als animatrice is ingegaan, zondag middag vertrekt mijn bus naar Nederland en volgende week maandag ben ik er weer! Jammer, maar ik verlang ook weer lekker naar mijn eigen bedje! Nog even genieten van dit laatste weekje Frankrijk. Tot snel!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!