Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Van druktemaken tot volop genieten

Van druktemaken tot volop genieten

3 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Laat ik ermee beginnen dat ik het maar wat eng vond om een weekend met allemaal vreemden op trainingsweekend te gaan. Ik maak me altijd zo druk om alles… dus natuurlijk dit keer ook. ‘Zouden ze leuk zijn’, ‘vinden ze mij wel leuk’, ‘straks moet ik slapen op de grond of zitten er overal spinnen’, ‘heb ik wel genoeg kleren mee’, ‘oke.. ik ben iets vergeten, ja ik weet het zeker ik ben iets vergeten’. En zo gaat het nou altijd…

Maar toch ging ik op weg….

Daar stond ik dan op het perron, met al mijn bagage en ondertussen maakte ik me druk over het feit dat mijn koffer nog wel eens open kon scheuren door de hoeveelheid kleren die erin zat. Ik zag veel andere mensen met koffers, steeds vroeg ik me af… zou zij/hij ook naar het trainingsweekend gaan. Ik stapte de coupé in, al snel zag ik drie andere meiden ook helemaal bepakt en bezakt. We raakten in gesprek en zij moesten ook naar het trainingsweekend! Zo, die drie uur reizen ging even snel voorbij….. kletsen, lachen maar vooral fantaseren over wat ons te wachten stond. Al die drukte gemaakt voor niks….

Later kwamen we al snel meerdere ‘Team4Animationers’ tegen in de trein, het was nu al gezellig! We stapten uit op Boxmeer en mochten mee in de bus. Vanaf dat moment ging het allemaal in een stroomversnelling. We kregen een erg warm welkom op de boerderij en al snel begonnen we met de dansjes. Er hing meteen een gezellige sfeer. Langzamerhand leerden we elkaar een beetje beter kennen en werd het tijd voor een echt kennismakingsspel.

Hierna volgde een weekend vol met shows, knutselen, dansen, zingen, aqua gymmen, lachen, gieren, brullen maar vooral veel leren. Kortom ik heb met volle teugen genoten van elke minuut! En druktemakertje Eva had het weer eens mis, want wat een geweldige mensen allemaal!

Mijn camping waar ik deze zomer zeven weken ga werken is inmiddels bekend en na zo’n tof en leerzaam trainingsweekend ben ik er helemaal klaar voor! Oke… stiekem moet ik toch nog echt even de dansjes extra oefenen.. ssstt! Maar voor mij is het aftellen begonnen! Nog een paar weekjes knallen op school en dan ga ik de zomer van mijn leven tegemoet!

 

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!