Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Vakantiebeurs – de tentamenstress remedie

Vakantiebeurs – de tentamenstress remedie

3 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Als je tot over je oren in de tentamens zit. Als de oefententamens je de neus uitkomen en je stresslevel ruimschoots de 1000 gepasseerd is. Wat doe je dan? Op vakantie gaan natuurlijk! Ik presenteer de beste tentamenstress remedie: een dagje vakantiebeurs in Utrecht. 

Camping by night

De Jaarbeurs ziet ons van Team4Animation ieder jaar graag terug op de beurs, dit omdat we van die “leuke, enthousiaste en extraverte medewerkers zijn.” Eerlijk is eerlijk, wij zomerjobbers zijn inderdaad heel enthousiast, 300%, WHOO! En na mijn geweldige ervaring met Camping by Night van vorig jaar twijfelde ik geen seconde om opnieuw een dagje te komen werken. Maar wat is dat precies, de Camping by Night, en wat heeft Team4Animation er te zoeken? Het antwoord is kort maar krachtig: De Camping is ook daadwerkelijk een camping. Met standplaatsen voor caravans, tenten en campers. Tussen de kampeerspullen door zijn er straatjes met stands waar campingbazen hun camping kunnen aanprijzen. Over de hele camping verspreidt staan allemaal speeltoestellen, voor jong en oud. En daar komen wij om de hoek kijken. Want hoewel we op papier volwassen zijn, zijn we eigenlijk gewoon verantwoordelijke kinderen, die het nog steeds geweldig vinden om bij een kampvuur marshmallows te roosteren.

Schommel

De camping was dit jaar verdeeld in de 4 seizoenen. De winter had een echte sneeuwmachine en een prieeltje met een kampvuur om marshmallows te roosteren. Een grote opblaassneeuwpop was de eyecatcher van het winterplein en hier en daar stonden een paar verdwaalde ski’s. In de lente was er voor de kinderen de mogelijkheid om vogelhuisjes te versieren, terwijl hun ouders de strijd met elkaar aangingen in een levensgroot schaakspel. Maar de meest relaxte, antistress ervaring moet toch wel de silent swing geweest zijn. Eerlijk is eerlijk, echt silent was hij niet. Maar 5 minuten op de schommel met Amélie en Vivaldi en je bent weer helemaal zen. De schommel was voor velen een oase van rust en romantiek op de camping. En het perfecte moment om een foto te maken natuurlijk! “Misschien een vervelende vraag, maar kun je van ons een foto maken?” Tuurlijk kan ik dat! Ik heb die vraag minstens 20 keer beantwoord… Ook in de seizoenen zomer en herfst waren veel dingen te beleven. Hier stonden de meeste campingbazen, waaronder mijn oude baas van camping La Roche-Posay. En wat is nou een betere plaats om bij te kletsen dan rond het kampvuur met marshmallows? Precies!

Rust

Al met al is de Camping by Night de perfecte plaats om even tot rust te komen. Nergens komt de magische sfeer van de camping zo tot zijn recht als hier op de jaarbeurs in Utrecht. Ik zou het aan iedereen aanraden, kampeerders en niet kampeerders, om er eens een bezoekje te brengen.  Want geloof me, als je er eenmaal geweest bent, ben je verkocht.

Nu ben ik moe. En zen. Morgen begin ik weer met volle tegenzin aan het studeren, maar gelukkig heb ik nog een aantal zomerkriebels om me op de been te houden.

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!