Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Une semaine reste

Une semaine reste

2 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Vandaag over precies een week vlieg ik terug naar Nederland. Na een enorm avontuurlijke zomer kunnen we wel zeggen. Het had zo zijn dieptepunten, maar ook enorm veel hoogtepunten die ik zeker niet zal vergeten. Het animatiewerk vind ik superleuk. Ookal zijn er soms kinderen, die soms niks willen doen, alleen maar huilen en telkens weglopen, ik heb ook heel veel schatjes mee mogen maken waarmee ik de grootste lol heb gehad. Het leukste vind ik wel als een kindje voor het eerst bij de miniclub komt maar nog niks zegt, liever niet meedoet en toch eigenlijk liever naar huis wil opbloeit tot een sociale bom. Die na een paar dagen rennend naar de miniclub komt, ongelooflijk veel spannende verhalen te vertellen heeft en speelt met de anderen. Dat is wel echt genieten :).

Ja hoe leuk is het wel niet dat dat mijn werk is. Spelen en knutselen met kinderen. En dan ook nog eens de Franse taal leren. Ja want dat is zeker nog geen eitje. Maar we maken progressie en t gaat al een stuk beter dan als bij aankomst.

En waar ik deze week nog echt een keer goed van ga genieten? De minidisco! Dat is echt het allerleukste. Dansen tot je er bij neervalt, lachende kids, en natuurlijke de superstoere liedjes. Vrijdag is het weer zo ver. Dan mag ik voor de laatste keer mijn dansmoves laten zien.

En dan hoop ik dat ik volgende week dinsdag goed aankom op Nederlandse bodem. Het is namelijk nogal een karwei, met alle treinen en bussen. En dan hebben we het nog niet eens over het vliegveld. Want ja met allemaal Fransen en mijn o zo goede Franse taal kan er natuurlijk ook daarin nog wat fout gaan. Maar we blijven positief en hopen maar dat ik niet ergens in Kenia landt uiteindelijk. Hoewel dat nog een best leuke verlenging zou zijn van mijn zomer.

Eerst maar is even de week hier goed afsluiten en dan mogen de tassen weer gepakt worden!

See you soon Pays-Bas!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!