Une nouvelle histoire

Une nouvelle histoire

Ben ik weer!

Excusez-moi dat het zolang heeft geduurd, maar ik was vergeten m’n vorige blog online te zetten..
Heeel dom, i know.

Morgen ben ik twee weken op camping Saint Amand en ik kan nog steeds zeggen dat ik het geweldig heb! Met een lekker bruin kleurtje, redelijk wat vrije tijd, aardige mensen en steeds betere Franse taal skills vind ik het hier fantastisch!

Helaas voor mij (of niet) zijn er nog amper Nederlandse gasten op mijn camping, dus Frans praten is voor mij dagelijkse kost. Het gaat gelukkig ook steeds beter en ik begin er echt lol in krijgen dat ik die Fransen kan verbazen als ik Frans begin te praten. Ik krijg steeds meer complimenten en dat is natuurlijk hartstikke leuk als je twee weken geleden nog als een stom verlegen meisje iets probeerde te zeggen. En degene die mij kent, weet dat ik niet bepaald verlegen ben.

Naast werk zijn er natuurlijk nog meer leuke dingen hier! Afgelopen zaterdag ben ik met m’n Franse collega’s mee geweest naar een groot feest in Joyeuse, een paar dorpen verderop. Het leek een beetje op een Nederlands tentfeest, lachen dus! Ook ben ik gezellig met Team4Animationers Iris en Anouk gaan kanoën bij Pont d’Arc. Mijn god, wat was dat zwaar! Ik was natuurlijk weer de slome slak van het stel! Maar we hebben vreselijk gelachen en onderweg zagen we ineens zo’n mooi oranje/blauw Team4Animation shirt dus zijn we gestopt en zagen we Mara!

Één ding wat me wel zwaar teleurstelt hier is dat ik had verwacht om heel veel mooie mannen te zien. Maar ik heb er nog amper één gezien. Zitten ze verstopt in de grotten ofzo? Erg jammer…

Tot m’n volgende update over m’n Frankrijk avontuur!

À bientôt et bisous!

Over de blogger
Demi Waltman
Demi Waltman

Mijn naam is Demi. Deze zomer ga ik camping Saint Amand in de Ardèche onveilig maken. In mijn eentje verzorg ik daar de animatie. Volg mijn avonturen hier!

alle blogs van Demi
Vacature bij deze blog
Kinderentertainer in een klein team in Frankrijk

Kinderentertainer in een klein team in Frankrijk

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2022