Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Une nouvelle histoire

Une nouvelle histoire

2 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Ben ik weer!

Excusez-moi dat het zolang heeft geduurd, maar ik was vergeten m’n vorige blog online te zetten..
Heeel dom, i know.

Morgen ben ik twee weken op camping Saint Amand en ik kan nog steeds zeggen dat ik het geweldig heb! Met een lekker bruin kleurtje, redelijk wat vrije tijd, aardige mensen en steeds betere Franse taal skills vind ik het hier fantastisch!

Helaas voor mij (of niet) zijn er nog amper Nederlandse gasten op mijn camping, dus Frans praten is voor mij dagelijkse kost. Het gaat gelukkig ook steeds beter en ik begin er echt lol in krijgen dat ik die Fransen kan verbazen als ik Frans begin te praten. Ik krijg steeds meer complimenten en dat is natuurlijk hartstikke leuk als je twee weken geleden nog als een stom verlegen meisje iets probeerde te zeggen. En degene die mij kent, weet dat ik niet bepaald verlegen ben.

Naast werk zijn er natuurlijk nog meer leuke dingen hier! Afgelopen zaterdag ben ik met m’n Franse collega’s mee geweest naar een groot feest in Joyeuse, een paar dorpen verderop. Het leek een beetje op een Nederlands tentfeest, lachen dus! Ook ben ik gezellig met Team4Animationers Iris en Anouk gaan kanoën bij Pont d’Arc. Mijn god, wat was dat zwaar! Ik was natuurlijk weer de slome slak van het stel! Maar we hebben vreselijk gelachen en onderweg zagen we ineens zo’n mooi oranje/blauw Team4Animation shirt dus zijn we gestopt en zagen we Mara!

Één ding wat me wel zwaar teleurstelt hier is dat ik had verwacht om heel veel mooie mannen te zien. Maar ik heb er nog amper één gezien. Zitten ze verstopt in de grotten ofzo? Erg jammer…

Tot m’n volgende update over m’n Frankrijk avontuur!

À bientôt et bisous!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!