Uitstellen..

Uitstellen..

3 Minuten
10 Aug 2016

‘Time flies when you’re having fun’ Het meest cliché gezegde wat er ongeveer bestaat als je het mij vraagt, maar toch is het waar. Ik zit hier nu 6 weken, nog 2,5 week en ik ga al weer naar huis. Nouja, soort van. Eerst nog een paar daagjes chillenbillen in Parijs.

Terwijl ik dit schrijf heb ik mijn tweede paar teenslippers versleten (het derde paar is op de helft), heb ik 6 liter water in mijn oren en is het 01.30. Maar het is het waard. Ik ben aan het genieten, met volle teugen. Elke minuut opnieuw. Alle tegenslagen die ik heb gehad, heb, en nog ga krijgen, heb ik overwonnen en ga ik overwinnen! Ik ben er namelijk steevast van overtuigd dat dit MIJN zomer is.

Er word wel eens gezegd; animateurs kennen de meeste mensen, maar zijn vaak eenzaam. Ik sluit mij hier volledig bij aan. Ookal heb ik t super naar m’n zin, als ik savonds op m’n bedje lig of even niets te doen heb, voel ik me vaak eenzaam. Ook al ben ik omringd met leuke campinggasten en lieve collega’s, soms voel ik me gewoon even eenzaam. Dat komt omdat ik ongeveer basis+ Frans spreek en me niet overal in wil mengen. Daarnaast mis ik mijn lieve familie en vrienden thuis heel erg. Ik ben Frankrijk soms even een beetje zat. Wat dan wel weer gek is, is dat ik niet naar Nederland terug wil en merk dat ik het moment aan het uitstellen ben.

Deze week heb ik het mooiste compliment gekregen wat er is als je het mij vraagt: ‘tu es extraordinaire, très énergique, la meilleur et en croyable’ schrijf ik dat zo? Komt er enigszins op neer dat deze beste man mij geloof ik best wel tof vindt. Daarnaast wordt mijn kamer steeds meer behangen met hele mooie tekeningen en mijn buikje goed gevuld met lekkere (lees: GEKREGEN) biertjes en snoepjes. Ik hou der wel van.

image

Vanaf heden mogen jullie mij ipv Sanne (hier: sun, sane, sonna, saanu, alles behalve Sanne) ook queen petanque noemen! Ik heb mijn nieuwe sport en hobby gevonden, ik ben goed in dit spelletje. Daar wordt je gewoon bang van. Ik vind het oprecht leuk om dit ouwelullenspel te spelen en vind het nog veel leuker om te winnen van al mijn Franse rivalen.

Ondertussen is het 01.36, ja ik schrijf snel een blog, en vind ik het wel welletjes voor vandaag. Na een dag video’s monteren, bingo presenteren in welgeteld 4 verschillende talen, een veel te leuke miniclub en een zwaar vermoeiende aquagym, ben ik bekaf.

Ik gok dat dit mijn laatste blog in Frankrijk is. Wellicht nog een vlog, maar een blog zal ik waarschijnlijk pas na mijn reis weer schrijven.

Heel veel liefs, super veel dikke knuffels, bisous en uiteraard een zonnige groet,

Sanne.

(01.38)

 

 

Over de blogger
Sanne van Beek
Sanne van Beek

Hoi! Ik ben Sanne. 20 lentes jong, woonachtig in Apeldoorn. En ik ben enigszins prettig gestoord.

alle blogs van Sanne
Vacature bij deze blog
Entertainer op een kleine camping

Entertainer op een kleine camping

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2022