Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Tsjoe Tsjoe Wa

Tsjoe Tsjoe Wa

3 minuten
01-01-2018
TOP Animation

“Denk je echt niet dat je het hebt gehad na twee weken van die kinderdansjes doen?” werd er aan mij van alle kanten gevraagd toen ik zei dat ik zeven weken in Frankrijk ging werken. En nee, ik heb het niet gehad! Dit is nog maar mijn derde blog, omdat ik niet echt tijd had om te schrijven. Mede omdat ik mijn eerste vrije dag had opgeofferd om te gaan kanoën. Ik was geloof ik gebleven bij de muziekgroep uit Oekraïne, en ik kan al niet meer opnoemen wat er daarna allemaal is gebeurd.

Wat ik echt het leukste om te doen vond, was de show. We voerden sketches op, ja ook gejat van het trainingsweekend, met afsluitend een gekke dansshow met Lenny, de twee schildpadden en ik in een gekke tutu. Wat het meest aansloeg bij de kinderen was een sketch over een toets, Renée pakte de verkeerde toets en ging afkijken terwijl ik als strenge juf elke keer net te laat opkeek. Wat voor ons een sketch was van vijf minuten, werd op het podium al ruim tien. “Ooooh Daniek, Renée spiekt!” werd er over het podium geschreeuwd. Verder heb ik ook nog Afrikaans gedanst, gevolleybald, een bingo gehouden en een geweldig praatje gehouden tijdens de pubquiz. Ik zit nu trouwens op te drogen, foot d’eau (oftewel flessenvoetbal) is onbekend voor de Fransen. Elke keer na afloop zeiden ze dat het super cool was om te doen! Natuurlijk is het ook superleuk om de animatrices nat te gooien.

Zoals ik al zei, had ik mijn eerste vrije dag opgeofferd om te gaan kanoën op de Loire. Vijftien kilometer lang. Buiten dat we langs een mooi kasteel vaarden (er zitten er hier blijkbaar 300 in een straal van 50 kilometer) en we twee Fransmannen in blote kont in de Loire zagen zitten (?) was er niet zo veel spannends aan. Gelukkig vaarde onze kano stroomafwaards en hebben we er een chill middagje van gemaakt. Dit was goeie teambuilding.

Gelukkig hebben we de hele week vier super gezellige Franse meiden gehad, die elke ochtend zo gek waren om in het Lennypak en de twee schildpadden te gaan. Gisteren hebben we een repetitiemiddag gehad voor Grease, een van die meiden komt donderdag weer meespelen.

Wat ik nog als laatste kwijt wil is dat de tijd hier nog steeds voorbij vliegt, ik het nog steeds super naar mijn zin heb en… ik in deze vakantie zelfs nog frikadellen met échte Zaanse mayo heb gehad, dankjewel Siert en Ingrid! En ja, de dansjes van de miniclub kan ik zo onderhand dromen en ook alle liedjes van de minidisco CD zitten in mijn hoofd, maar dat is niet erg. Met al die blije kindergezichtjes tijdens de minidisco, dans ik hem toch altijd nog met plezier.

À tout!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!