Wil jij deze zomer als Flex Topper naar Frankrijk meld je snel aan want vol = vol! Solliciteer snel of doe de test om erachter te komen of animatiewerk in het buitenland écht iets voor jou is.

Troubleshooten in de Loirestreek

Troubleshooten in de Loirestreek

3 minuten
15-07-2018
TOP Animation

Het animatieleven is weer begonnen, ik sta nu alweer een week op een vijfsterrencamping in de Loirestreek, met Lenny Club. Superleuk, want ik had nog nooit op een Lenny camping gestaan!

Reis naar de camping

De reis naar mijn camping verliep een stuk sneller dan afgelopen jaren. Dit kwam omdat ik al in Parijs was op het moment dat ik te horen kreeg dat ik op deze camping mocht invallen. Zaterdag kreeg ik een telefoontje, werd mijn reis geregeld en zondag was ik na 3 uurtjes reizen al op de camping!

Meteen aan de slag

Normaal gesproken begint een animatieprogramma op zondag, daarom kon ik zondagavond meteen aan de slag. Eerst kreeg ik nog een rondleiding op de camping van de campingbaas. Vervolgens heb ik wat gedronken met andere werknemers van de camping en mocht ik wat eten in het restaurant. Daarna kon ik meteen mijn Lenny shirtje aan doen en beginnen. Voor die avond was er een muzikant ingehuurd door de camping, die samen met mij en mijn Franse animatiecollega een muziekquiz ging doen. Een leuke manier om de gasten meteen al een beetje te leren kennen! Dit was ook meteen de eerste activiteit van het seizoen op de camping.

Animatie opstarten

Dat is ook meteen een goede samenvatting van mijn eerste week in Frankrijk: opstarten van de animatie. De rest van het team had nog geen ervaring met animatie dus ik kon samen met hen een planning maken. Verder heb ik instructies gegeven waar nodig en samen geoefend met dansjes voor onder andere de minidisco. De miniclub was nog niet superdruk dus ook daar konden we rustig opstarten. Na werktijd heb ik heel veel gelachen met het team uit het restaurant en de nodige pizza’s gegeten tijdens onder andere de Lenny pizza party (omnomnomnom). Ik vond het superleuk om in een team van drie animateurs te werken op een net iets grotere camping dan de vorige jaren.

Volgende avontuur

Om mijn laatste dagje goed af te sluiten mag ik vanavond in Lenny #feest. Ook hebben we nog wat spelletjes in het restaurant voordat de WK finale begint en gaan we natuurlijk Frankrijk nog even flink aanmoedigen (ALLEZ LES BLEUS). Na de laatste minidisco vanavond pak ik dan weer mijn tas in om morgen op weg te gaan naar mijn volgende inval avontuur in Annecy. Ik vind het aan de ene kant wel jammer om weer weg te moeten, want op deze camping invallen was wel heel erg leuk. Aan de andere kant ben ik ook heel benieuwd wat de rest van de zomer me gaat brengen!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!