Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Trop mignon

Trop mignon

4 minuten
01-01-2018
TOP Animation

En toen was het alweer zaterdag 8 augustus! Jeetje wat gaat de tijd op deze camping snel, het lijkt voor mijn gevoel nog gister dat ik hier aankwam, maar het is nu alweer bijna 2 weken geleden. Het is hier dan ook zo gezellig met alle mensen en we doen veel dingen.

De picknick vorige week zaterdag was suuuper leuk. Anaïs woont hier sinds kinds af aan al in de buurt en weet dan ook de mooie plekjes. We gingen dan ook picknicken aan een meertje met super hoge rotsen. Echt heel mooi! Daarna zijn we nog naar het middeleeuwse stadje Domme gereden, het was toen inmiddels al 11 uur s’avonds dus pikke donker, maar dat gaf het juist een hele mooie sfeer. Bij de rand van het stadje stond je bij een muur en kon je over het hele landschap uitkijken, dat deel van het stadje lag dus eigenlijk boven het landschap. Omdat het donker was zagen we allemaal lichtjes en dat was echt super mooi, echt een plaatje om in weg te dromen. Maar Anaïs zei dat het bij daglicht nog veel mooier was en dat we dat ook nog wel een keer gaan bekijken. Super leuk!

De rest van de week is ook weer voorbijgevlogen. Iedere dag 2 keer miniclub en dus iedere dag 2x kindjes vermaken vind ik gewoon echt super leuk om te doen!  Zoveel kindjes waar je echt een band mee krijgt en zo jammer als ze dan weer naar huis gaan! Heel veel zijn ook ‘trop mignon’,  zo ‘mignon’ dat je ze eigenlijk mee naar huis wilt nemen! Maandag een hele dag in het thema van de middeleeuwen gedaan. S’ochtends met de kids kroontjes, zwaarden, schilden etc. geknutseld en in de middag een middeleeuwse speurtocht gehouden. En ja zelfs met 36 graden kwamen er rond de 30 kinderen voor de middeleeuwse speurtocht. En op een dag als vandaag waarbij het heel de dag niet normaal hard regent zijn er maar 10 kindjes. Dat verbaast Anouk en mij echt, want met 36 graden zouden wij liever gaan zwemmen en als het regent zouden we liever naar de miniclub komen.

Maar met uitzondering van vandaag is het afgelopen week echt alleen maar in de 30 graden geweest. Dat is natuurlijk leuk vakantie weer, maar op dagen als de minidisco, en miniclubshow op donderdag is dat wel onwijs warm. De miniclubshow afgelopen donderdag, waarbij de kinderen in de ochtend en middag miniclub zich mogen voorbereiden door het bedenken van dansjes en kostuums maken, wel weer een groot succes! En voor de tweede keer op rij (sinds ik hier ben) ging de eerste prijs naar een groepje Nederlandse meiden.

Donderdag is hier de drukste dag, maar wel echt mijn meest favoriete dag van de week, omdat het heel de dag in het teken staat van dansen, show en nog eens dansen! En dat vind ik natuurlijk heel leuk! Voor de rest hebben we deze week een speurtocht naar de ontvoerder van Nutsy (De eekhoorn mascotte) gedaan, natuurkunst gemaakt, waterspelletjes (met natuurlijke en watergevecht waarbij de animators de targets waren) gedaan en een circus middag gehouden (in onze circusachtige miniclub).  En nog veel meer, maar ja ik kan niet alles kwijt in een blog!

Ik zie weer uit naar komende week, het einde komt bijna in zicht. En aan de ene kant is dat heel jammer, omdat ik nu wel mijn plekje heb gevonden, maar aan de andere kant vind ik het ook weer fijn  en belangrijk om straks thuis te zijn.  Ik ga nog even heel erg genieten van de laatste weekjes hier.

Tot snel!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!