Trainingsweekend 2015

Trainingsweekend 2015

4 Minuten
30 Jun 2015

Beste lezer,

Hierbij mijn eerste blog! Terwijl ik nu onderweg ben vanuit Weeze Düsseldorf naar Béziers met het vliegtuig dacht ik dat het leuk zou zijn om alvast een eerste blog te schrijven over mijn trainingsweekend ervaringen.

Ten eerste zal ik eerst mezelf even voorstellen. Ik ben Bram van Veenendaal, ik ben 18 jaar en woon in Everdingen. Dit is mijn eerste jaar werken bij Team4Animation en ook als animateur bij een camping. Ik ga hier dus bloggen maar het plan is ook om mijn ervaringen te gaan vloggen hierbij wil ik wel vermelden dat ik dit niet heel veel gedaan heb en dus misschien wat fouten maak .

Over het trainingsweekend: ik heb een ongelofelijk leuke tijd gehad . Het was niet heel lang aangezien ik zaterdag al mijn vlucht had en ik zondag begon met mijn eerste werkdag! Maar ik zal bij het begin beginnen en alle bijzondere dingen noemen.

Om half 1 was het dan zover: ik mocht ook eindelijk vertrekken naar het trainingsweekend, super veel zin in maar toch ook wel weer spannend, je zit wel ineens met allemaal onbekende mensen in een soort kamp. Ik zat nog in de trein en ontving al weer een sms’je van de trainers omdat het dus bleek dat de treinen niet meer reden naar Boxmeer vanuit Nijmegen maar ze zouden ons wel allemaal komen ophalen. Dus ik met al mijn spullen naar de plek waar we ons zouden verzamelen en toen zag je al een hele groep mensen staan met koffers en jahoor dat waren mijn mede Team4Animationers . Eerst was het nog wel ongemakkelijk maar iedereen was super aardig en vriendelijk en al snel ontmoet je al een hele hoop leuke mensen!

Al snel na de aankomst op de Camping begonnen we al met het programma, eerst kennismaking spellen en dat soort dingen waardoor je elkaars naam tenminste weet. Daarna hadden we al snel een soort spelletje waar iedereen zo raar moest doen dat je eigenlijk helemaal nergens meer voor kon schamen, ik vond dit een super slim idee aangezien iedereen dan de spanning even kwijt kan raken en zichzelf kan worden! De eerste avond hadden we al onze eerste ”Theater Uitvoering”, we werden gesplitst in 3 groepen en iedereen kreeg 4 scenes van ”The Lion King” en binnen 45 minuten moesten we die uitvoeren. Ik vond dit zelf al echt super leuk om eigenlijk vanuit het niets binnen 45 minuten een hele show op te zetten en voor elkaar op te treden.

De tweede dag begon al vroeg en natuurlijk begonnen we gezellig met een paar dansjes en daarna kregen we een druk programma met allemaal cursussen waar je dingen leerden zoals miniclub, spel toernooien, spel schema’s en hoe je met verschillende soorten gasten moet om gaan. Ik kreeg al super veel zin om zelf aan de slag te gaan. In de avond kregen we super leuke stukjes van onze trainers en ben ik echt stuk gegaan van het lachen.

De laatste dag had ik alleen nog een ochtendje met deze mensen wat ik wel heel jammer vond aangezien je toch wel een band met mensen vormt in zo’n korte intensieve tijd. We hebben nog een paar dansjes gedaan en toen vertrok ik alweer naar het vliegveld. Ik vloog samen met Niels, een collega. Samen met hem en nog een Team4Animationer ga ik dus 2 maanden werken. Hun namen zal je daarom wel vaker horen in deze blogs en je zult ze zeker ook zien in mijn vlogs. Ik ben super benieuwd naar wat me te wachten staat en ik weet zeker dat ik de zomer van mijn leven ga krijgen!

Ik hou jullie op te hoogte van alles en bedankt voor het lezen!

Bram van Veenendaal

Over de blogger
Bram van Veenendaal
Bram van Veenendaal

Mijn naam is Bram! Ik kom uit Everdingen en ben 18 jaar oud. Deze zomer werk ik op Le Sérignan Plage met een heel groot team. Benieuwd naar mijn avonturen?

alle blogs van Bram
Vacature bij deze blog
Avondentertainment op een grote camping

Avondentertainment op een grote camping

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2022