Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Touren over de camping

Touren over de camping

3 minuten
19-07-2015
Romy Tiemessen

De eerste twee weken zijn al voorbij. En laten we zeggen dat het met ups en downs gaat. Want zoals anderen ook al goed beschreven in hun blog: het is niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Maarja, c’est la vie. Ik moet elke vrijdag een schattentocht organiseren. En dit is zeker niet makkelijk ben ik achter gekomen. Vorige week zat er een vervelend jongetje bij die alle spelletjes om zeep hielp, en deze week was er een stormvloed aan kinderen. Sta je dan en dan komen er zowat 30 kinderen. En ze bleven maar komen. Tijdens de schattentocht zijn er ook nog wat afgeleverd. Gelukkig liepen twee Franse moeders mee anders weet ik niet of ik het had overleefd.

Zaterdag en zondag is er geen animatie. Op zaterdag help ik daarom op de camping. Ik maak mobilhome’s schoon, help de mensen naar hun plek met het golfkarretje en laat dat nou niet zo heel goed begonnen zijn. Toen mijn campingbaas namelijk vroeg of ik mijn rijbewijs had, had ik blijkbaar volmondig ja gezegd. Terwijl ik nog geen kilometer met een auto heb gereden. Het gaat dus nog niet heel soepel met mijn Frans. Nouja en voor we het wisten stond ik met mijn golfkarretje in de tuin van de receptie. Het voelde als een kart dus trapte het gas iets te hard in en op dat moment was de rem natuurlijk onvindbaar. Ik heb daarna een half uur op de het voetbalveld rondgereden en nu tour ik dus over de camping. Ik zie nog wat angstige gezichten maar dat komt helemaal goed. Hoop ik.

En mijn eerste minidisco’s zijn ook al een feit! Eerst gegeten bij de ‘grand repas pour enfants’ met de kids en daarna dansen. Helaas ging iedereen na de maaltijd supersnel weg en daar sta je dan. De muziek begint, geen kind te bekennen maar het terras wel bomvol. Dan begin je maar gewoon alleen. Gelukkig hielpen Dee, de Ierse au pair en Amoury een Franse vriend van ons mee. En daarna kwamen er gelukkig wel wat kleintjes mee dansen. En uiteindelijk wel bijna 3 uur gedanst. Na de minidisco door op moderne muziek dus ter plekke nieuwe choreografie bedacht. Het was een groot feestje.

En er was natuurlijk een groot feest op 14 juli. We hebben de avond ervoor een feest gehad in de stad met fanfare, en een lampionnentocht door de Saint Antonin Noble Val.

À plus,
Romy

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!