Typisch Frans kasteel

Toeristje

In Campingleven, Over Frankrijk door Esmee Leusenkamp1 Comment

Bonjouuurrr!

Het is al weer 2 weken geleden dat ik een blog heb geschreven dus het werd wel weer eens tijd!
Zo ondertussen zit ik hier al weer 5 weken, dat betekend al weer ruim over de helft!

Weekendje vakantie!

IMG-20160806-WA0014

Campingleven

Vorig weekend zijn mijn lieve paps en mams langs geweest. Ze kwamen vrijdag aan om bij mij op de camping Mosselen met Friet te eten om vervolgens naar onze show te komen kijken die natuurlijk weer sensationeel was 😀

Na de show ben ik voor het weekend met ze mee gegaan naar de Camping waar ze tot maandags bleven. Jaja, ik was ook even op vakantie! Zaterdags zijn we naar het stadje Le Castellet geweest. Het is een mooi stadje met prachtige uitzichten.

Zondags zijn we naar een markt geweest in Hyéres en daarna hebben we een ministadje aan het strand bezocht en lekker wat gegeten. Tussendoor op de camping had ik echt even het gevoel dat ik ook op vakantie was, aan het zwembad liggen zonder er steeds in geduwd te worden en voor de tent zitten zonder kinderen om  me heen. En natuurlijk ultiem camping Gamba’s bakken op een gas barbecuetje.

 

IMG-20160806-WA0012  IMG-20160806-WA0017

Frisse Energie

Zondagavond begon ik dus weer met frisse energie aan het welkom voor de nieuwe gasten. De disco ’s avonds was helaas een minder succes. Er waren redelijk wat mensen maar het leek onmogelijk om iedereen aan het dansen te krijgen. Gelukkig waren bij de Quizz & Jeux veel mensen die mee deden en gisteren bij de show was het ook volle bak. Woensdag bij de kidscub was het druk zoals altijd op woensdag want dan doen we ‘Koh Lanta’ Wie eet het snelste het onbekende fruit op?

IMG_20160803_171138

Deze jongen had nogal moeite om de pruim weg te krijgen…

IMG_20160803_170948

 

Strandparty

Vanavond hebben we een verjaardag van een van mijn huisgenootjes die vandaag 27 is geworden. We gaan eerst picknicken op het strand en daarna Apèro (lees: weer eens dronken worden met zijn allen want daar zijn ze hier super goed in…)

Nog maar 3 weken te gaan en dan is deze zomer alweer voorbij! Nog even genieten maar ik vind het ook wel fijn om lekker weer naar huis te gaan.

Zonnige groet!
EsmeeOnze blogger

Esmee Leusenkamp

Hallo! Ik ben Esmee, 19 jaartjes, studeer maatschappelijk werk specifieke doelgroepen en ik ging deze zomer voor het eerst werken bij Team4Animation! Daarnaast werd ik Blogster van het Jaar, lees dus snel al mijn verhalen.

Iets voor jou? Check onze laatste vacatures.


Delen maar!